Kenwood25 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kwadratowy-Island Adres IP: s24.mineserv.eu:45296 Typ Serwera: Survival Potwory: Tak Zwierzeta: Tak PvP: Tak Premium: Tak Sloty: 5 Biala Lista: Tak Nether: Tak Status: - LifeMC [5] - Spawn - Orebfuscator+ (anty x-ray +) Kenwood25 Jest to nie wiem czy kolejna replika KWM, ale dobry stary zwykły koleżeński survival.. Na każdej KWM, której grałem - albo x-ray, albo kill ban, albo inne pierdoły. Postanowiłem założyć serwer z znajomymi. Serwer teraz ma 5slotów, ale pewnie w następnym miesiącu się rozrośnie. Chcesz się dostać na prawdziwą KWM, a nie masz widzów? Zacznij nagrywać tu, a pewnie wzrośnie Ci oglądalność. Czekamy na Ciebie. - tak jest serwer dla użytkowników [PREMIUM] - gracze non-premium wchodzą za opcją [sMS]* (jeżeli masz zamiar rozwalić mapkę to zrobisz to za kasę + nie zapomnij że mam backup robiony co chwilę ) - gramy razem, nie płaczemy etc. - !! Tutaj nie znajdziesz x-ray, KB, etc . - - - - - - - - - - - - - - WL - rekrutacja [ON] *Imię: *Nick: *Wiek: [18+] - wyjątkami będą niższe ramy wiekowe, lecz na pewno 15+. *Staż w MC: *Grałeś na jakiś znanych serwach YT: *Czy masz kanał YT: *Wejście: [Premium] / [N-Premium]*wiąże się z sms'em [6,15zł] // akceptacje podaję na PW. Jeżeli po napisie:[@Aktalizacja WL.] - masz pustą skrzynkę to oznacza, że nie jesteś na liście. // Serwer wystartował dzisiaj o 19:50. Mapa: Wyspa, nikt nie ma op. Jeżeli widzę, że coś się dzieje, banuje z panelu. Odnośnik do komentarza
kklisko Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ZŁE IP PODAŁEŚ ... Odnośnik do komentarza
wrubelek9 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Imię:garbiel *Nick:Decoy *Wiek: [18+] - wyjątkami będą niższe ramy wiekowe, lecz na pewno 15+.15.5 *Staż w MC:2 lata *Grałeś na jakiś znanych serwach YT:nie ale bardzo chialem *Czy masz kanał YT:dopiero sie rozwija Odnośnik do komentarza
Kenwood25 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @up. Dobre, prawdopodobnie trafiłeś na reset. Sprawdź. :> Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.