BlackM Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Posiadam: 6300 IP Zależy mi na: Wysokim DMG (Mag/Fiz) oraz w miarę łatwych pojedynkach 1v1 2v1 Preferuję: Postacie ala syndra które są dobre w pojedynkach 1 na 1 a nawet 2 na 1 ewentualnie coś ala Rengar. Generator by krycha1996 P.S Oczywiście postać którą polecacie nie musi być rengar czy syndra. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Po 1 . Wzór Po 2. Polecam Fizza, Dariusa , Catrine Podam zalety dariusa : - kozackie ulti - Spore dmg - Łatwy ogar - Dobra farma - Radzi sobie w 2 vs 1 a może i nawet w 3vs1 ( kiedyś miałem taką sytuacje i udało mi się zabić 2 , dednąć ale dzięki ignaiterowi zabiłem 3 - Jak coś wymyślę to dam By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamus Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dodaj wzór: http://www.mpcforum.pl/topic/553416-generator-tematow-z-pytaniem-o-championa/ 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HatchedEnd20 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Olaf +True damage z E, na 5 lvlu tego walisz 340 true damage co 5 sec. +Dobry lifesteal z W +Czym więcej masz HP tym więcej bijesz z W +Topór + frozen mallet i koleś ci nie ucieknie +Ulta dobra do ucieczki -Ulti jak dla mnie nie jest jakieś bardzo dobre, chociaż nie raz uratowało mi skórę -Na początek ciężko trafić z topora, ale jak nabierzesz skilla to prawie każdy trafi To jeśli chodzi o solo, jungle, a teraz mid: Gragas +Niesamowity damage z Q w późniejszych lvlach tego skilla +Ok. 11 lvl i przeciwnik pada na serie z deathfire grasp'em +Dobry system ucieczki z E +Mana z W +Możesz fajnie last hitować miniony pod turretem za pomocą W (dodaje ci AD) -Jeśli trafisz na ogarniętego przeciwnika ciężko trafić z beczki = musisz mieć dobrego junglera -E zatrzymuje się na pierwszej postaci, minionie na którego trafi, także czasami możesz nie trafić sobie w przeciwnika -Czym więcej przeciwników trafi E, tym mniejszy DMG To chyba tyle, wymeniłem pare z moich main'ów, mam nadzieję, że się to przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackM Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A może ktoś wypowie się na temat syndry bo mi dobrze się gra pvp/boty ale rankow jeszcze nie grywam bo nie ten lvl więc nie wiem jak sprawdza się tam Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.