Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące D3

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakieś 2 miesiące temu kolega dał mi guest passa , aktywowałem go i teraz przypomniało mi się o d3 chciałbym sobie zagrać lecz mam kilka pytań:

Gdy pobiorę klienta z battleneta to jak kupie pełną wersje gry to będę musiał pobierać od nowa klienta czy będę musiał grać na tym z triala?

Czy jak wbije jakiś poziom na tym trialu i zakupię pełną wersję to będę musiał stworzyć od nowa postać czy będę musiał robić od nowa wszystko?

dzięki za pomoc.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

1. Raczej będziesz grał na tym samym cliencie.

2. Nowa postać. Trial i normalna gra to dwie inne rzeczy.

to będę musiał stworzyć od nowa postać czy będę musiał robić od nowa wszystko?

Fail :>

Opublikowano

1. Raczej będziesz grał na tym samym cliencie.

2. Nowa postać. Trial i normalna gra to dwie inne rzeczy.

Fail :>

Ale wtopa z tym cytatem :D, czyli client ten sam ? a wiesz może ile GB będę musiał pobierac?

Opublikowano

Ale wtopa z tym cytatem :D, czyli client ten sam ? a wiesz może ile GB będę musiał pobierac?

Pobierasz ten sam client co wszyscy inni mają na płytce więc będzie to lekko poniżej 8GB.

Opublikowano

A moge np pobrać 3 gb i wylaczyc i bedzie sie dalej pobierać? I czy w ogóle opłaca się grać tym trialem żeby sprawdzić tą gre? bo nie wiem czy jest sens.

Opublikowano

A moge np pobrać 3 gb i wylaczyc i bedzie sie dalej pobierać? I czy w ogóle opłaca się grać tym trialem żeby sprawdzić tą gre? bo nie wiem czy jest sens.

Zależy kiedy kupujesz oryginał. Jakoś od 3-4gb można już grać bez pobierania kolejnych opcji. Samą grę możesz sprawdzić na yt, gameplay czyli na czym polega, jaka grafika itp.

Opublikowano

Zamierzam za 2 tyg gdzieś dopiero. ale czy moge np wyłączyc launcher gdy bede mial 5 gb i na drugi dzien bedzie sie pobierać od tego 5 gb ? gre chciałbym przetestować i czy w ogole mi sie spodoba bo z filmiku mnie jara ale wiesz jak to jest.

Edit i czy nie bedzie potem zadnych wałków że coś mi nie będzie działać jak kupie oryginalną. Bo tam mam na battlenecie starter i po prawej ulepsz do pełnej wersji. I jak ulepsze to musze od nowa postać robić tak ?

Opublikowano

Słyszałem, że kontynuujesz grę na tej z triala, ale sam nie grałem na trialu więc to są informacje od innych ludzi.

i czy nie bedzie potem zadnych wałków że coś mi nie będzie działać jak kupie oryginalną

Upewnij się, że Twoja karta graficzna, procesor i ilość RAM-u odpowiada minimalnym wymaganiom tej gry. Jeśli coś by Ci nie działało, to napiszesz do supportu i oni powinni Ci pomóc, zawsze można klucz odsprzedać. Co do pobierania to powinno sie pobieranie kontynuować jak wyłączysz ale pewności nie mam, bo mam z płytki grę. Naprawdę lepiej wydać te 10zł więcej i instalować grę 30 min a nie ściągać to cały dzień. Zależy też jaki masz net, np. jak masz 30 MB to nie ma problemu, pare godzin i gra ściągnięta, ale jak z 2 lub mniej to naprawdę odradzam.

Opublikowano

To wie ktoś jak to jest czy mogę kontynouwać grę czy nie ?

Opublikowano
Any characters you create while using the Starter Edition will be retained when you upgrade to the full version of Diablo III.

źródło:

https://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-starter-edition-guest-pass

Czyli wszystkie postaci zostaja zachowane.

Opublikowano

Dziekuje Ci bardzo kulfix a klient jesli pobiore to jest taki sam jak w oryginale? I np w starterze nie mam auction house jesli zupgraduje do pelnej wersji to bede mial normalnie all opcje?

Opublikowano

Dziekuje Ci bardzo kulfix a klient jesli pobiore to jest taki sam jak w oryginale? I np w starterze nie mam auction house jesli zupgraduje do pelnej wersji to bede mial normalnie all opcje?

Prawdopodobnie tak. Ewentualnie dociagnie kilka MB po przejsciu na pelna wersje. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...