Skocz do zawartości

Pytanie dotyczące D3

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jakieś 2 miesiące temu kolega dał mi guest passa , aktywowałem go i teraz przypomniało mi się o d3 chciałbym sobie zagrać lecz mam kilka pytań:

Gdy pobiorę klienta z battleneta to jak kupie pełną wersje gry to będę musiał pobierać od nowa klienta czy będę musiał grać na tym z triala?

Czy jak wbije jakiś poziom na tym trialu i zakupię pełną wersję to będę musiał stworzyć od nowa postać czy będę musiał robić od nowa wszystko?

dzięki za pomoc.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

A moge np pobrać 3 gb i wylaczyc i bedzie sie dalej pobierać? I czy w ogóle opłaca się grać tym trialem żeby sprawdzić tą gre? bo nie wiem czy jest sens.

Zależy kiedy kupujesz oryginał. Jakoś od 3-4gb można już grać bez pobierania kolejnych opcji. Samą grę możesz sprawdzić na yt, gameplay czyli na czym polega, jaka grafika itp.

Zamierzam za 2 tyg gdzieś dopiero. ale czy moge np wyłączyc launcher gdy bede mial 5 gb i na drugi dzien bedzie sie pobierać od tego 5 gb ? gre chciałbym przetestować i czy w ogole mi sie spodoba bo z filmiku mnie jara ale wiesz jak to jest.

Edit i czy nie bedzie potem zadnych wałków że coś mi nie będzie działać jak kupie oryginalną. Bo tam mam na battlenecie starter i po prawej ulepsz do pełnej wersji. I jak ulepsze to musze od nowa postać robić tak ?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Słyszałem, że kontynuujesz grę na tej z triala, ale sam nie grałem na trialu więc to są informacje od innych ludzi.

i czy nie bedzie potem zadnych wałków że coś mi nie będzie działać jak kupie oryginalną

Upewnij się, że Twoja karta graficzna, procesor i ilość RAM-u odpowiada minimalnym wymaganiom tej gry. Jeśli coś by Ci nie działało, to napiszesz do supportu i oni powinni Ci pomóc, zawsze można klucz odsprzedać. Co do pobierania to powinno sie pobieranie kontynuować jak wyłączysz ale pewności nie mam, bo mam z płytki grę. Naprawdę lepiej wydać te 10zł więcej i instalować grę 30 min a nie ściągać to cały dzień. Zależy też jaki masz net, np. jak masz 30 MB to nie ma problemu, pare godzin i gra ściągnięta, ale jak z 2 lub mniej to naprawdę odradzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Pytanie dotyczące D3   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...