Kubiq1 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam jakieś 2 miesiące temu kolega dał mi guest passa , aktywowałem go i teraz przypomniało mi się o d3 chciałbym sobie zagrać lecz mam kilka pytań: Gdy pobiorę klienta z battleneta to jak kupie pełną wersje gry to będę musiał pobierać od nowa klienta czy będę musiał grać na tym z triala? Czy jak wbije jakiś poziom na tym trialu i zakupię pełną wersję to będę musiał stworzyć od nowa postać czy będę musiał robić od nowa wszystko? dzięki za pomoc. ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1. Raczej będziesz grał na tym samym cliencie. 2. Nowa postać. Trial i normalna gra to dwie inne rzeczy. to będę musiał stworzyć od nowa postać czy będę musiał robić od nowa wszystko? Fail :> Odnośnik do komentarza
Kubiq1 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1. Raczej będziesz grał na tym samym cliencie. 2. Nowa postać. Trial i normalna gra to dwie inne rzeczy. Fail :> Ale wtopa z tym cytatem , czyli client ten sam ? a wiesz może ile GB będę musiał pobierac? ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ale wtopa z tym cytatem , czyli client ten sam ? a wiesz może ile GB będę musiał pobierac? Pobierasz ten sam client co wszyscy inni mają na płytce więc będzie to lekko poniżej 8GB. Odnośnik do komentarza
Kubiq1 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A moge np pobrać 3 gb i wylaczyc i bedzie sie dalej pobierać? I czy w ogóle opłaca się grać tym trialem żeby sprawdzić tą gre? bo nie wiem czy jest sens. ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A moge np pobrać 3 gb i wylaczyc i bedzie sie dalej pobierać? I czy w ogóle opłaca się grać tym trialem żeby sprawdzić tą gre? bo nie wiem czy jest sens. Zależy kiedy kupujesz oryginał. Jakoś od 3-4gb można już grać bez pobierania kolejnych opcji. Samą grę możesz sprawdzić na yt, gameplay czyli na czym polega, jaka grafika itp. Odnośnik do komentarza
Kubiq1 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zamierzam za 2 tyg gdzieś dopiero. ale czy moge np wyłączyc launcher gdy bede mial 5 gb i na drugi dzien bedzie sie pobierać od tego 5 gb ? gre chciałbym przetestować i czy w ogole mi sie spodoba bo z filmiku mnie jara ale wiesz jak to jest. Edit i czy nie bedzie potem zadnych wałków że coś mi nie będzie działać jak kupie oryginalną. Bo tam mam na battlenecie starter i po prawej ulepsz do pełnej wersji. I jak ulepsze to musze od nowa postać robić tak ? ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s Odnośnik do komentarza
Gryfek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Słyszałem, że kontynuujesz grę na tej z triala, ale sam nie grałem na trialu więc to są informacje od innych ludzi. i czy nie bedzie potem zadnych wałków że coś mi nie będzie działać jak kupie oryginalną Upewnij się, że Twoja karta graficzna, procesor i ilość RAM-u odpowiada minimalnym wymaganiom tej gry. Jeśli coś by Ci nie działało, to napiszesz do supportu i oni powinni Ci pomóc, zawsze można klucz odsprzedać. Co do pobierania to powinno sie pobieranie kontynuować jak wyłączysz ale pewności nie mam, bo mam z płytki grę. Naprawdę lepiej wydać te 10zł więcej i instalować grę 30 min a nie ściągać to cały dzień. Zależy też jaki masz net, np. jak masz 30 MB to nie ma problemu, pare godzin i gra ściągnięta, ale jak z 2 lub mniej to naprawdę odradzam. Odnośnik do komentarza
Kubiq1 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To wie ktoś jak to jest czy mogę kontynouwać grę czy nie ? ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s Odnośnik do komentarza
Kulfix Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Any characters you create while using the Starter Edition will be retained when you upgrade to the full version of Diablo III. źródło: https://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-starter-edition-guest-pass Czyli wszystkie postaci zostaja zachowane. Odnośnik do komentarza
Kubiq1 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dziekuje Ci bardzo kulfix a klient jesli pobiore to jest taki sam jak w oryginale? I np w starterze nie mam auction house jesli zupgraduje do pelnej wersji to bede mial normalnie all opcje? ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s Odnośnik do komentarza
Kulfix Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dziekuje Ci bardzo kulfix a klient jesli pobiore to jest taki sam jak w oryginale? I np w starterze nie mam auction house jesli zupgraduje do pelnej wersji to bede mial normalnie all opcje? Prawdopodobnie tak. Ewentualnie dociagnie kilka MB po przejsciu na pelna wersje. Odnośnik do komentarza
TrudneSprawyxD Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Prawdopodobnie tak. Ewentualnie dociagnie kilka MB po przejsciu na pelna wersje. Dokładnie zgadzam się Odnośnik do komentarza
K0SIMAZAKI Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Klient do guest passa jest taki sam. Sam grałem na normalnym kliencie z płyty mając aktywowanego triala i postać zostaje no koncie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.