Skocz do zawartości

[Champ] na 3vs3

kowal0050

Rekomendowane odpowiedzi

1.png

Postacie: Sion,Fidd,Jax,Fizz,inne vs. 3vs3

Zależy mi na: Szybkim zabijaniu, dobrym dmg, wytrzymałości, wygranej w pojedynkach 1vs1

Dodatkowe informacje: Szukam postaci bardzo skutecznej na 3vs3. Proszę o jakieś propozycję nie koniecznie te, które podałem na górze, ponieważ trochę ich mam. Najlepiej gdyby była to postać, która dobrze radzi sobie w walkach solo czy 1vs2

limbo-spider-800x100.jpg

Ja mam taki bulid

butki(tabu lub merkurki) 3 potki

1 doran

guinsoo

miecz-pistolet

koniec rozumu

a potem cos na wiecej hp i mana(zależy)

i dorana zamieniam na tez cos hp i mana(zależy)

jezeli masz juz guinsoo to 1vs1 masz wygrany a jezeli do tego masz miecz-pistolet to 2vs1 na lajcie wygrywasz(20 wampiryzmu zaklec i 15 kradzieży życia)

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Ja mam taki bulid

butki(tabu lub merkurki) 3 potki

1 doran

guinsoo

miecz-pistolet

koniec rozumu

a potem cos na wiecej hp i mana(zależy)

i dorana zamieniam na tez cos hp i mana(zależy)

jezeli masz juz guinsoo to 1vs1 masz wygrany a jezeli do tego masz miecz-pistolet to 2vs1 na lajcie wygrywasz(20 wampiryzmu zaklec i 15 kradzieży życia)

Guinso useless, gdzie jest trinity?

@top

Jax, ew. olaf

Jax > stun, jump aka dash, ult dajacy survi, mocny dmg

Olaf > slow, true dmg, antyCC ult, LS

Polecałbym olafa.

Polecam Gragas..Tyle mobilnosci.. Ze o boze Scianki i wgl :D albo Nidale fajne Postacie i Nidale moze pilnowac jungli :) co daje wam wielka przewage Gragas jesli Dobrze pomysli to 1vs2 daje rade :) Deathgrisp>Q>E>R pewny kill ;) i dobicie tylko 2 ;)( Do gragasa lichbane jeszcze ) I gwarantowane kill :)

Polecam Gragas..Tyle mobilnosci.. Ze o boze Scianki i wgl :D albo Nidale fajne Postacie i Nidale moze pilnowac jungli :) co daje wam wielka przewage Gragas jesli Dobrze pomysli to 1vs2 daje rade :) Deathgrisp>Q>E>R pewny kill ;) i dobicie tylko 2 ;)( Do gragasa lichbane jeszcze ) I gwarantowane kill :)

Robię to samo tylko na odwrót ;p a utli włączam potem hehe.

Macie może jakieś skyteczne buildy dla jaxa na mapie twisted 3vs3?

limbo-spider-800x100.jpg

Why ja trinków nie robie sam nw czemu jakoś lepiej mi z guinso :D ale ja tak gram i dobrze idzie :D ale cóż zgadzam się też z tb trinity są przydatne

Jeszcze polecam ci małego killera teemo :D dobra postać zrobisz pod ap i gosciu w 5 sek pada jezeli dobry bulid

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Champ] na 3vs3   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...