EazyMadafaka Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam. W jakim programie mogę zrobić NPC Spawnera chodzi mi o to że np na przycisk ctrl+f1 spawnuje mi żołnierza lub kilku żołnierzy potrzebuje tego do gry Ground Control 2 z góry dzięki (I jak mogę zrobić takie coś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maka.Paka! Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Po twojej ortografii nikt Ci nie pomoże : P PS. Dziękuje za warna NAJLEPSZY SERWER METIN2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EazyMadafaka Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Po twojej ortografii nikt Ci nie pomoże : P PS. Dziękuje za warna Wiem że żołnież to przez RZ ale na szybko pisałem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelek997 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 w notatniku [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix_PL Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jak @up. Tylko musisz się nauczyć języka programowania oraz mieć jego kompilator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.