Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co wybrać jescze do zarabiania?

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.Mam już t49 i zbieram na AMX 13 F3 AM i gdy zdobęde golda kupie Lowe ale chciałbym mieć jeszcze 1 czółg do zarabiania.Zastanawiam się na TD lub artą...

xxx

Opublikowano

Ale bez działa z magazynkiem,ani rusz ;]

To działo może zdjąć każdy 1 tier z pełnym hp jedną serią ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

M4 jak lubisz szybkie, STUGIII jak lubisz td. Często gram w plutonie z kolegą który jeździ ELC AMX. Jestem pod wrażeniem co on wyrabia..... średnio 2-3 fragi na bitwę gdy ja mam zazwyczaj 1-2. Nic dziwnego?? Ale ja gram bat chatem a on V tier elc!!! Elc zarabia po 15-25tysi na czysto za dobrą bitwę ale musi być w plutku z IX/X tierem i nawalać od tyłu. Przebija praktycznie wszystko......

Opublikowano

Elc tyle zarabia? Jestem pod dużym wrażeniem... Wracając do tematu, stugg jest jednym z lepszych tdków to zarobku, sam wiem bo bardzo dobrze go wspominam(jest szybki i nieźle kosi)...Niewiem czy t-50 dalej przy dobrym scout'cie dobrze zarabia..

Opublikowano

@Up ale droga do niego prowadzi przez koszmarne AMX38 i AMX40...

PS zwykle moim AMX105AM biore 3 fragi za bitwe :P

AMX38 i AMX 40 nie sa takie zle. Maja twarde pancerze i szybkie dzialka. Mniejsze tiery ich nie penetruja.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Takie małe "małsy" jak na swoje tiery. Mi się ciekawie grało przez pierwsze 10 bitew. Wyglądają jak łodzie podwodne (lol, francuskie ubooty) i chętniej bym je widział utopione gdzieś w jeziorze niż na polu bitwy... do dziś pamiętam jak amx 40 zrykoszetował mi pocisk z is7 -.-

Opublikowano

Co do zarabiania to milo wspominam m4. Nie umialem nim kiedys za bardzo grac (kiedy zaczynalem w wota) a kasy przywozil mi sporo. Chyba ma wysoka ekonomie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

heh rozumiem Cie ja też nie lubie wolnych czołgów bo zawsze do jakieś fajnej akcji dojeżdżają ostatnie ;)

polecam t1 hevi bardzo fajnie zarabia (ja z moich średnich bitew wyciągam po 25 tysiaków )

Opublikowano

Ja polecam SU-85 :) Super mobilność, świetna szybkostrzelność , dmg też ładne.

Jeśli lubisz grać TD to tym dobrze zarobisz. Ogarniasz to 15k na czysto zarobisz .

Pozdro

borussia-dortmund.jpg Gram pod nickami : Iglaq , Fantomas , BraveHeart , LouisDeFunes , CastAway , Riccardo oraz Venq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...