Skipper_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jak w temacie.Mam już t49 i zbieram na AMX 13 F3 AM i gdy zdobęde golda kupie Lowe ale chciałbym mieć jeszcze 1 czółg do zarabiania.Zastanawiam się na TD lub artą... xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 KW-1 By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skipper_ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @Up z KW1 skończyłem.Wybrałbym go gdyby nie to że jest wolny gdyby miał choć szybkość T32 to bym go wybrał xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 wiesz co...KW-1 maks.5k naprawa a jak dobrze rozegrałem to 30k hajsu zarobiłem, więc.... predkosc nie ma roznicy "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kazdy 5 tier dobrze zarabia. Polecam m41. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skipper_ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @Up właśnie robie jedną arte i 2 mi nie potrzebna ale M41 może kiedyś zrobie xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To moze T1, ciekawy czolg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ale bez działa z magazynkiem,ani rusz ;] To działo może zdjąć każdy 1 tier z pełnym hp jedną serią ;] By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skipper_ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Hmm... faktycznie mobilny i wogóle całkiem o nim zapomniałem xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Chodzilo mi o T1 ht. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korosor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 M4 jak lubisz szybkie, STUGIII jak lubisz td. Często gram w plutonie z kolegą który jeździ ELC AMX. Jestem pod wrażeniem co on wyrabia..... średnio 2-3 fragi na bitwę gdy ja mam zazwyczaj 1-2. Nic dziwnego?? Ale ja gram bat chatem a on V tier elc!!! Elc zarabia po 15-25tysi na czysto za dobrą bitwę ale musi być w plutku z IX/X tierem i nawalać od tyłu. Przebija praktycznie wszystko...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skipper_ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @Up ale droga do niego prowadzi przez koszmarne AMX38 i AMX40... PS zwykle moim AMX105AM biore 3 fragi za bitwe :P xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTaTaRaK Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Elc tyle zarabia? Jestem pod dużym wrażeniem... Wracając do tematu, stugg jest jednym z lepszych tdków to zarobku, sam wiem bo bardzo dobrze go wspominam(jest szybki i nieźle kosi)...Niewiem czy t-50 dalej przy dobrym scout'cie dobrze zarabia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @Up ale droga do niego prowadzi przez koszmarne AMX38 i AMX40... PS zwykle moim AMX105AM biore 3 fragi za bitwe :P AMX38 i AMX 40 nie sa takie zle. Maja twarde pancerze i szybkie dzialka. Mniejsze tiery ich nie penetruja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skipper_ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ale są wolne a nie mam free expa tak dużo żeby je pominąć[gdybym miał golda i lowe to wtedy] xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie trzeba ich pomijac, fajnie sie nimi gra. Sa takie oryginalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korosor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Takie małe "małsy" jak na swoje tiery. Mi się ciekawie grało przez pierwsze 10 bitew. Wyglądają jak łodzie podwodne (lol, francuskie ubooty) i chętniej bym je widział utopione gdzieś w jeziorze niż na polu bitwy... do dziś pamiętam jak amx 40 zrykoszetował mi pocisk z is7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Co do zarabiania to milo wspominam m4. Nie umialem nim kiedys za bardzo grac (kiedy zaczynalem w wota) a kasy przywozil mi sporo. Chyba ma wysoka ekonomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesMrokuS Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 heh rozumiem Cie ja też nie lubie wolnych czołgów bo zawsze do jakieś fajnej akcji dojeżdżają ostatnie polecam t1 hevi bardzo fajnie zarabia (ja z moich średnich bitew wyciągam po 25 tysiaków ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tak, T1 ma bardzo szybkie dzialko z wysoka penetracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglak Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja polecam SU-85 Super mobilność, świetna szybkostrzelność , dmg też ładne. Jeśli lubisz grać TD to tym dobrze zarobisz. Ogarniasz to 15k na czysto zarobisz . Pozdro Gram pod nickami : Iglaq , Fantomas , BraveHeart , LouisDeFunes , CastAway , Riccardo oraz Venq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Moze T-34, podobno jest dosyc dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.