danielfor98 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, kiedyś na swoim serwerze zainstalowałem plugin który zablokował wybuchy creeperów i tnt ale teraz nie wiem jak nazywał się ten plugin a chce go usunąć. Moje podejżane pluginy:FamilyJewels,InfinitePlots,FoundOres,DisguiseCraft,BKCommonLib,EssentialsProtect POMOCY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 EssentialsProtect Like :? Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielfor98 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 EssentialsProtect Like :? Ok, creepery już wybuchają a TNT nie ;( EssentialsProtect Like :? Aha, i jeszcze creepery wybuchają ale nic nie niszczą ;( Wszystkie pluginy: http://imageshack.us/photo/my-images/217/20120930191012.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DenGGy Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Sprawdź to może to tam gdzieś się zapodziało http://forums.bukkit...3-1-r1-0.20331/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielfor98 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Sprawdź to może to tam gdzieś się zapodziało http://forums.bukkit...3-1-r1-0.20331/ Wlaśnie problem że na serwerze nie ma pluginu o takiej nazwie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDadosz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pewnie WorldGuard, można zmienić to w configu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scentic Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W WorldGuard: 59: ignition: 60: block-tnt: true <- wyłącza TNT 61: block-tnt-block-damage: true <- wyłącza niszczenie klocków przez TNT 62: block-lighter: true <- wyłącza zapalniczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielfor98 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nic to nie dało ;( To jakiś plugin bo kiedyś chciałem zablokować to i pobrałem jakiś plugin, a teraz nie wiem co mam zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 WorldGuard creeper-explosion: true creeper-block-explosion: true Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scentic Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Podaj listę swoich wszystkich pluginow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielfor98 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Podaj listę swoich wszystkich pluginow. Podałem już: http://imageshack.us/photo/my-images/217/20120930191012.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik98.12 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Może to być w Essentials ! Takie linjki na samym końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielfor98 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Może to być w Essentials ! Takie linjki na samym końcu POWTÓRZE, NIC NIE ZMIENIAŁEM W PLUGINACH ŻEBY ZABLOKOWAĆ TNT! COŚ POBRAŁEM I TERAZ NIE WIEM CO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJaAdi121099 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 word guar masz tnt- explose i wpisujesz tu true tak samo z creeper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciap Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 World Guard , można tak jak powyżej lub ustawić flagi .. /rg flag nazwacuboida tnt deny /rg flag nazwacuboida creeper-explosion deny i tyle ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NowaProdukcja Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 w world guard, otwórz config i poszukaj creeper-explosion: zmień i powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areczek992 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 W WorldGuard ustawiasz sobie tylko musisz znalezc lininke z mobs i tam bedzie: block-creeper-block-damage: false a zamiaste tego false dajesz block-creeper-block-damage: true a zeby TNT nie wybuchalo to musisz znalezc lininke ignition: i zeby nie wybuchajy piszesz true jak UP block-tnt-block-damage: true Team Fortress 2 | 4Fun/Idle/Trade 24/7 | GamesBoard.pl | 188.165.251.20:27020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psotnik:D Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 World edit może kiolidować się essentials usuń esentials i może będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.