QuQu97 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, mam prośbę, mianowicie czy mógł by mi ktoś pomóc w napisaniu bota który przepisuje captche ? Kilka przykładowych captchy: PS. Bot nie musi przepisywać tego od razu... może mieć kilka prób(nie jest to żaden antybot) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 jak znajdziesz algorytm albo odpowiednie udf żeby przynajmniej w częsci potrafił rozpoznawać to nie ma sprawy If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somanyidiots Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Już gdzieś kiedyś to pisałem... http://caca.zoy.org/wiki/PWNtcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek333314 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zawsze możesz zrobić obsługę tradecaptcha (serwis na ktorym ludzie przepisuja captcha za punkty) Polega to na tym ,że wysyla captche do serwisu tradecaptcha i odbiera kod z obrazka ktory ktos przepisal Moje gry i programy: [Poradnik] Pisanie gry 2D w AutoIT z silnikiem Irrlicht [Program] SendToAll czyli wyslij meail do wielu osób za pomocą kliknięcia! [Program] Polonica - usuń polskie znaki z pliku czy tekstu! Z troską o Minecraftowych administratorów i kinomaniaków [Gra] Xanthous - czyli gra w AutoIT [Program] Renaming - program do masowego zmieniania nazw plików, numeracji itp. [Gra] Prosta strzelanka 3D(!) w AutoIT! [NEW! Program] Piszmy to razem! Czyli wspólne programowanie w sieci! Prawdziwy pech ,czyli jedna liczba która dzieliła mnie od 30000 pln : http://img26.imagesh...ial30000pln.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.