`SkaCzuS. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, jak na Exone uruchomic poprawnie Ts3? Ponieważ, odpala się normalnie wszystko ok, ale jak chcę się połączyć przez clienta TS3 to pisze błąd, a tokena itp normalnie wygenerowało ;33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`SkaCzuS. Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @eF5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agent00c4 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A może byś nam napisał jaki błąd... Niestety jasnowidzami jeszcze nie jesteśmy. MpM112 2010-2012 :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`SkaCzuS. Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A może byś nam napisał jaki błąd... Niestety jasnowidzami jeszcze nie jesteśmy. naucz sie czytaj paniczu ;o. a nie kurwa tylko spamisz. Ciężko rozczytać moje pismo ? ? Nie mam błedu, wszystko ok sie włącza TS3 jest w procesach ale nie da sie zalogować -,- ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redmanPL Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 A który serwer masz z exone ??? bo oni na najtańszym VPS nie dopuszczają TS:) Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`SkaCzuS. Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 @UP. Dzięki . /cls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.