Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] lagi....

Avium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no więc tak... znów mam problem z lagami.......

jak włączam bf to zamula mi masakrycznie klikne coś i po chwili dopiero się włącza..... nie będę pisał o tym jak daje na servery bo to już jest.....

jak mi się ewentualnie włączy to mapa ładuje się z 4/5 min z czego nie wiem czy mnie nie wywali po 3 sekundach gry czy punkbuster będzie działał czy o co wgl z tym chodzi...

wszystko działało poprawnie do przed wczoraj :/ wielkie lagi... myślałem że to jakieś chwilowe bo coś tam pracują ale zapytAŁEm kolege i jemu wszystko normalnie działa.... :/

co może być problemem?;/

YAY

Opublikowano

Ja też tak miałem jak nie wyłączałem gry tylko na zasilaczu to pliki zostały uszkodzone... reinstal zrobiłem (gry) i działało... na jakiej grafice grasz?? Może coś ci kradnie neta?

Opublikowano

procesor nii :/ było niedawno czyszczone ... dysk nie zapchany.... aplikacje strony itp /wyłaczone......

hmm spróbuje odinstalować i zainstalować

@UP

nie spamuj mi na skrzynce o lajki.... to załosne ... dałem ci like na 1 koncie bo zasłużyłeś ......

wgl można mieć 2 konta na mpc?

@EDIT

KURWA! i zem se kużwa nie zapisał folderu z screenami -,- kurwaaaaaaaaa -,-

YAY

Opublikowano

echh i niestety nic :/ dupa i dupa .... :/ może troche mniej zamula jak się włączy bf ale serery się koszmarnie ładują + mapa się w chuj ładuje jak się naładuje 1 mi się zetnie lapek a za 2 próbą punkbuster mnie wywali (miałem tak 6razy)

teraz doszedł new problem po wyłączeniu bf cały net zamula masakrycznie i musze resetować lapka ... :/

napisałem 2 posty aby odświerzyło :)

YAY

Opublikowano

Podaj specyfikację kompa. Bez tego ani rusz.

Ustaw priorytet na p4f.exe, wyłącz aero, wszystkie zbędne programy. Jeżeli nastąpiło to z dnia na dzień to spróbuj przywrócić system.

Opublikowano

jak włączam bf to wszystko wyłączam gg wszystko .....

z tym priorytetem to nie wiem...... wcześniej pomogło ale jak próbuje zmienić priorytet to nie ma bf.... dopiero jak włącze to się pokazuje.... potem wyłączam bf i znika wgl aplikacja bf czy jak to nazwać jak włączam znów bf to priorytet jest znów na *normalny* i tak w kółko .... :/

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...