TrzyTrzyJeden Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Proszę o skasowanie tematu. Dostałem wiadomość że ktoś będzie robił własny 'temat' na ten ' temat ' Odnośnik do komentarza
MikeCandys Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Każdy kto chciał zobaczyć Dote na YouTube to był pierwszy lepszy filmik czyli DotaCinema,dla mnie jest to zbędne... Tak w ogóle to jest już 29 epizod,a zaraz pewnie 30 @Down ja tak piszę,ale to tylko moje zdanie rób co chcesz :< Ale o to chodzi,że byś trochę tu spamił sobie jak 2 filmiki max w jednym poście Odnośnik do komentarza
TrzyTrzyJeden Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie wiem czy wiesz, ale próbuję umieścić te filmiki ale oczywiście jest blokada do 2 filmików na post Oczywiście nie wszyscy widzieli te filmiki ale że w pierwszym poście jest już krytyka to bardzo proszę admina o skasowanie tematu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
uwotm9. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To tak. Moje zdanie w tej sprawie jest takie, abyś zrobił listę kanałów jak i playlist, które umieszczają tego typu filmiki. Czyli np. WoDota Dota 2 - Blondes Link do playlisty. Dota 2 - Top 10 weekly I tak dalej. Bo sensu takiego, jaki ty podałeś nie widzę zbytnio ; ) he? Odnośnik do komentarza
FeHnE Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 TrzyTrzyJeden dobry pomysl miales z tymi filmikami. Leci + Odnośnik do komentarza
TrzyTrzyJeden Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dziękuję, w nocy zrobię tak jak to napisał Dj. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.