Moderatorek1221 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, mam pytanie. Czy w pluginie MultiBans da się zrobić statystyki na stronę ? Takie jak tu : http://ban.minecraft.pl/ za pomocą tego pluginu [MultiBans] lub jakoś inny wygląd, byle by zapisywało bany,warny,kicki . Proszę o pomoc. Daję dużo Lajków . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderatorek1221 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaroZolty Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 To są raczej pluginy autorskie tak samo jak skrypty na stronę www. LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oteq Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Mozesz tak zrobic bodajze z Ultraban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidHard Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Multibans są lepsze By Me. Pomogłem? Łapka w górę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensus12 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Nie wiem, ale możesz poprzez UltraBans. <> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.