Zaid Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam , otóż mam problem z team speak'iem , kiedy ja mówię , wszyscy doskonale mnie słyszą , ale jak ktoś mówi dźwięk jest strasznie przerywany , bez róźnicy na jakim serwie jestem czy kto mówi (tak to wygląda: http://www.youtube.c...eature=youtu.be , akurat screen z rozmowy z gadu gadu , ale dźwięk z ts) , dodatkowo dodam że jak mówią na chwilę zapalają się "światełka" na ts , i te dźwięki , bardzo zależy mi na odpowiedzi. P.S próbowałem reinstal ts , reset kompa Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tylko tak masz na ts, czy jak słuchasz czegoś np na yt jest tak samo? Masz podłączone słuchawki i mikro czy głośniki i mikro? Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kamera z wbudowanym mikro , w grach/yt nie mam takiego problemu , dodam że jeszcze tydzień temu działało Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ref Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 próbuj na innym kompie , pobaw się w ustawieniach ts'a , spróbuj podłączyć zwykłe słuchawki lub na głośnikach i sprawdź czy dalej jest ten problem jeśli instalowałeś coś jakieś programy lub coś ściągałeś może to blokować jakoś tsa , możesz w ostateczności cofkę zrobić do czasu kiedy miałeś wszystko ok o ile masz jakieś punkty zapisu lub włączony automatyczny zapis , spróbuj też wyłączając wszystkie zbędne programy z paska razem z anty wirem może coś blokuje , lub nowe sterowniki ściągnij Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Zrobiłem wszystko co mówiłeś (prócz cofki) , i wciąż nie działa Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 ref Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Rozwiązane , można zamknąć Odnośnik do komentarza
Gość Darek4 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Poszukaj w panelu sterowania Dźwięk i tam już raczej sam się zgapisz. Jak nie to TS3-OPTIONS-CAPTURE. Odnośnik do komentarza
WooToo Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Albo masz słaby internet albo ktos Tobie w tożsamości na TS grzebał, spróbuj zresetowac tożsamość. Odnośnik do komentarza
Gość Darek4 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Nie no jak nikt nie powie to najprostszy sposób reinstall TS3. i tyle. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.