Skocz do zawartości

[Problem] Team Speak 3

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , otóż mam problem z team speak'iem , kiedy ja mówię , wszyscy doskonale mnie słyszą , ale jak ktoś mówi dźwięk jest strasznie przerywany , bez róźnicy na jakim serwie jestem czy kto mówi (tak to wygląda: http://www.youtube.c...eature=youtu.be , akurat screen z rozmowy z gadu gadu , ale dźwięk z ts) , dodatkowo dodam że jak mówią na chwilę zapalają się "światełka" na ts , i te dźwięki , bardzo zależy mi na odpowiedzi.

P.S próbowałem reinstal ts , reset kompa

próbuj na innym kompie , pobaw się w ustawieniach ts'a , spróbuj podłączyć zwykłe słuchawki lub na głośnikach i sprawdź czy dalej jest ten problem

jeśli instalowałeś coś jakieś programy lub coś ściągałeś może to blokować jakoś tsa , możesz w ostateczności cofkę zrobić do czasu kiedy miałeś wszystko ok o ile masz jakieś punkty zapisu lub włączony automatyczny zapis , spróbuj też wyłączając wszystkie zbędne programy z paska razem z anty wirem może coś blokuje , lub nowe sterowniki ściągnij

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] Team Speak 3   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...