Skipper_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jak w temacie.Pisze wchodzenie do gry... i tak cały czas... xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam to samo :/ Edit: Zresetowałem i zatrzymuje mi się na Synchoronizacja ekwipunku i sprzetu eksploratacyjnego By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skipper_ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @Up też zresetowałem poprzednio pisało mi to co wyżej i teraz to co napiusłaem mi pisze... xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Widocznie to jakiś błąd.Trzeba przeczekać By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Na pozatku tez to mialem, zresetowalem i sie ladowalo, ale teraz chuja wafla, nie dziala "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Podobno na serwerze jest ponad 90 tysięcy osób...Nic dziwnego,że jest przeciążony.. By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @UP no tak, ale ponad polowa z tego to pojeby, którzy tylko udają że potrafią kierować, i grać w tą gre "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wexmop Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Moze to jakis błąd u nich. Odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz http://allegro.pl/karta-graficzna-geforce-gt-440-ddr3-i2677192241.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie tylko my to mamy... http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/158356-can-not-log-in-to-server/ PS.400 post Edit: Po kilku próbach,wreszcie się zalogowałem.Musicie próbować By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skipper_ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Raz na serwie błyo 102k osób i to w nocy... xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Teraz jest 95k ;] Trzeba zostawić logowanie i czekać,aż się wejdzie ;] By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nic na to nie poradzimy, trzeba czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.