K4P1K Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siema, mam zamiar postawić serwer na VPS Linux. Problem w tym, że nie nie wiem za bardzo, co wpisać w wymienione niżej okienka. Z góry mówię, że nie posiadam własnej domeny, no chyba, ze darmowa na cba.pl się liczy... ;D | Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4P1K Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @REF | Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzniak Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pierwsze co, to @ref jest co 24H W HostName, wpisujesz IP serwera DNS na reszte nie znam odpowiedzi, ale w hasło roota to tam masz wpisać chyba swoje hasło ;P //nieregulaminowa sygnatura - gif //BR3ND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4P1K Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ale jaki DNS? Ja domeny nie mam, to czego DNS? | Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.