Domenis Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Postacie: Yorick vs Jayce vs wukong Zależy mi na: dobrym solo topie Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci. Jest otwarty na propozycje champ jak i buildu do nich Generator by krycha1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenUser Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam wukonga, mam jayce, nie mam yoricka, jednak wypowiem się Wukong - niezły escape z W (chyba, że ktoś ma oracle, ale kto w early robi oracle ?), E doskok do przeciwnika + x% do szybkości ataku (dobry do harrasu, średni do pushu, dobry na turret - używasz na miniony i lkejesz szybciej turreta), Q to mocne DMG + zdejmuje chyba stałe 30% armora (jeśli to działa dla całego teamy, to powodzenia :P, chodzi mi o to, czy jeśli ja użyje Q na przeciwniku, to czy ma on ogólnie zmniejszony armor, czy tylko gdy ja go bije - to takie pytanko , działa na turrety), R AOE podskok niezłe DMG, mocne przeliczniki, 15% więcej speeda, przydatny passyw, jednak jego DMG nie jest jakoś powalające, bo zazwyczaj jego buduje się pod tanka, jedynie 3nity, a reszta to tankowe itemki, można i pod ad, ale mi się to nie widzi :P (dłużej wytrzymuje - więcej walne teoretycznie ). Całkiem fajna postać Jayce - kupiłem go od niedawna i jestem w pełni zadowolony - burst spory, fajny escape/ doganiacz z działka, ogólnie mocne DMG, kilka CC na młocie, jednak dość trudna postać, ale bardzo ciekawa, kontruje dużo postaci na topie Yorick - podobno jeden z lepszych solo topów, mocny sustain, super ulti, wkurzające guchole :PP. Jedyna wada to brak escape - jungler wpadnie rzuci mu ignite i jego heal nie da mu za wiele. Kontruje większość postaci na topie. Jeśli chodzi o zabawe to polecam jayce, ew. wukonga, jeśli o DMG to zdaje mi się, że yorick/ jayce. Wybieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domenis Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ogólem to mam wukonga i Jayce i zastanawiam się kogo sprzedac(ew zostawic ale nie chce mi sie zbierac) na yoricka. Ps. Podałbys mi dobrego builda do Jayce bo do wukonga to znalazlem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domenis Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenUser Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mam jayce od niedawna, jak już pisałem i sam nie wiem czy to dobry build, jednak wiele osób mi go polecało, oraz całkiem nieźle się sprawdza: butki sytuacyjne (merce, tabi), 3nity zaczynając od shena, ew. phage (zależy od lini), blood trister, dalej survi typu warmog, atma, GA etc . Można też wcisnąć LW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.