Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd] WoT zacina się podczas łączenia

adrianziom98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem. Otóż pobrałem sobie dziś WoT'a i gdy po wpisaniu ID i hasła klikam connect pojawia się "connecting..." i nic się nie dzieje. Robiłem 2 krotny reinstal gry i pobierałem wszystki od nowa. Na nic. Proszę o pomoc!

Opublikowano

Musisz czekać.Serwer jest przeciążony ;]

PS.report za double post ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze nie moze byc przeciazony gdyz az tak duzo graczy nie gra. Sprobuj poczekac z jakies 5-10 min, moze Cb zaloguje.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

U mnie ten sam problem. "Synchronizacja ekwipunku i sprzętu eksploatacyjnego" i tak się synchronizuje już 10 minut. O tej godzinie serwer raczej nie powinien być przeciążony.

Jak widać jest to problem globalny:

"I thank you for your reports concerning connection issues you are currently facing. Be assured our technicians are already on the subject and are working to address the problem with the highest priority.

I appologize for the inconvinience caused and will be updating you as soon as the situation is resolved."

Cytat z worldoftanks.eu

qsHVsoT.png

Opublikowano

Już coś grzebią z serwerami, miejmy nadzieję, że się szybko rozwiąże.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

U mnie także działa normalnie.

qsHVsoT.png

Opublikowano

klikam zagraj, wszyzstki się ładuje, wpisuje ID i hasło klikam połącz i wtedy się zacina tzn. słychać muzyke itp. ale nic dalej się nie pojawia

PS. Zmienilem język na angielski i znów na polski.Pobrał sie jakis plik 9mb. Teraz pisze że mam najnowszą wersje klienta ale dalej nie dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...