Skocz do zawartości

[Błąd] WoT zacina się podczas łączenia

adrianziom98

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie ten sam problem. "Synchronizacja ekwipunku i sprzętu eksploatacyjnego" i tak się synchronizuje już 10 minut. O tej godzinie serwer raczej nie powinien być przeciążony.

Jak widać jest to problem globalny:

"I thank you for your reports concerning connection issues you are currently facing. Be assured our technicians are already on the subject and are working to address the problem with the highest priority.

I appologize for the inconvinience caused and will be updating you as soon as the situation is resolved."

Cytat z worldoftanks.eu

qsHVsoT.png

U mnie także działa normalnie.

qsHVsoT.png

klikam zagraj, wszyzstki się ładuje, wpisuje ID i hasło klikam połącz i wtedy się zacina tzn. słychać muzyke itp. ale nic dalej się nie pojawia

PS. Zmienilem język na angielski i znów na polski.Pobrał sie jakis plik 9mb. Teraz pisze że mam najnowszą wersje klienta ale dalej nie dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Błąd] WoT zacina się podczas łączenia   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...