adrianziom98 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siemka. Mam problem. Otóż pobrałem sobie dziś WoT'a i gdy po wpisaniu ID i hasła klikam connect pojawia się "connecting..." i nic się nie dzieje. Robiłem 2 krotny reinstal gry i pobierałem wszystki od nowa. Na nic. Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianziom98 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Musisz czekać.Serwer jest przeciążony ;] PS.report za double post ;] By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianziom98 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 czekam juz półtorej godziny ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wydaje mi sie ze nie moze byc przeciazony gdyz az tak duzo graczy nie gra. Sprobuj poczekac z jakies 5-10 min, moze Cb zaloguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianziom98 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 czekam.czekam i nic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MinecraftZone Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam tak samo a czekam od 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietioszek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 U mnie zatrzymuje sie logowanie na "Synhronizacja ekwipunku i sprzętu eksploatacyjnego..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakMaslak Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 U mnie ten sam problem. "Synchronizacja ekwipunku i sprzętu eksploatacyjnego" i tak się synchronizuje już 10 minut. O tej godzinie serwer raczej nie powinien być przeciążony. Jak widać jest to problem globalny: "I thank you for your reports concerning connection issues you are currently facing. Be assured our technicians are already on the subject and are working to address the problem with the highest priority. I appologize for the inconvinience caused and will be updating you as soon as the situation is resolved." Cytat z worldoftanks.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysorientu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Już coś grzebią z serwerami, miejmy nadzieję, że się szybko rozwiąże. Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jutro na pewno bedzie dzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianziom98 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nistety dziś mam to samo. Pomocy!! Ps. Czy mógłby ktoś uploadować lunchera? Bo po włączeniu na lewo od play pisze mi, że nie jest aktualny. Może to od tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Po poludniu bylo wszystko ok przy liczbie graczy 60-80k teraz jest 100k + i znowu tak sie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianziom98 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ale pisalem do kumpla i jemu normalnie dziala :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakMaslak Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 U mnie także działa normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianziom98 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 KozakMaslak a mógłbyś wrzucic na jakas stronke swój luncher ? Może to w tym wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mi akurat sie tak tylko robi gdy gwaltownie wzrosnie liczba graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianziom98 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mój wot waży 16.2 gb. Tyle ma ważyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 To zalezy czy sie nagrywa powtorki z bitew, robi zdjecia itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianziom98 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ravoner a wiesz co zrobić żeby ręcznie zaaktualizować grę? Bo pisze mi że mam starą wersje klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Uruchom przez launcher, gra sama sie zaaktualizuje i zainstaluje co trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianziom98 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tak też robie i dalej to samo pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A po czym Ci sie tak robi klkasz zagraj czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianziom98 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 klikam zagraj, wszyzstki się ładuje, wpisuje ID i hasło klikam połącz i wtedy się zacina tzn. słychać muzyke itp. ale nic dalej się nie pojawia PS. Zmienilem język na angielski i znów na polski.Pobrał sie jakis plik 9mb. Teraz pisze że mam najnowszą wersje klienta ale dalej nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie ma co sie bawic. Zrob reinstal zeby nie tracic czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.