kubam8753 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam! A więc mam taki problem że mam rangi wszysto ok ale nie moge ustawić PREFIXÓW (Kolorków :/) Probowałem wszystkiego wgrywać rózne pluginy... Moglby ktos mi pokazac jak zrobic?? Najbardziej bym chcial ze ktos pokazal jak zrobic do pluginów: -PersmissionEX -iChat Chyba że musze sciągnąć to sciągne.. ;3 PS: Nie nie moge zainstalować, ChatManagera, ponieważ na CraftServe nie wiem w jaki sposob gdy zapisuje takie coś zeby działało to przy reload lub resecie cofa tą opcje :/ Pomocy Daje Like Za Pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4P1K Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W pliku veriables.yml robisz kolejne rangi według wzoru, przy czym nazwa rangi musi zgadzać się z rangą w Pex'ie. | Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubam8753 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czyli mam poprostu z persmissions przekopiować wszystko i wkleic?? hmm Dzieki DZIAŁA!!! Masz Like! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.