Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wot nie działa

johny23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też to mam.Mam dużo modów,wcześniej wszystko było ok,a teraz klops...

Edit: Mody nie mają nic do rzeczy,wywaliłem wszystkie i nadal to samo..

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Jak jest Synchoronizacja ekwipunku i sprzetu eksploatacyjnego to wystarczy zostawić WoTa,prędzej czy później wejdziecie do gry,bo serwer jest przeciążony

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Już działa.

Mi nadal wisi na synchronizacji

Jak jest Synchoronizacja ekwipunku i sprzetu eksploatacyjnego to wystarczy zostawić WoTa,prędzej czy później wejdziecie do gry,bo serwer jest przeciążony

connecting jest wcześcniej więc chyba nie od przeciążenia

Opublikowano

@UP

Na serwie jest 95k osób,trzeba czekać ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Otóż problem tchwi w serwerach są one przeciążone ponieważ Wargaming ma największy serwer i czym się bardzo wychwala . Nie wiem czy za uwarzyliście ale bardzo wzrosła liczba graczy z średnio 60-80k do 100k + , nie wiem co się dzieje może ruscy rezygnują ze swojego serwera i tak nas zalali ale dopóki nie postawią kilku dodatkowych komputerków nie pogracie sobie tak swobodnie w weekendy .

3007.jpg
Opublikowano

Heh.na teście aktualizacji nie można było pograc bo ruscy zajmowali całymi dniami serwer i jeszcze na zwykłym serwie to będzie tyle że to nie jest jakiś test tylko stały serwer...

xxx

Opublikowano

Moim zdanie powiń zainwestować w moc serwera i pamięć .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Moim zdanie powiń zainwestować w moc serwera i pamięć .

Oni maja największy server ... Poglądaj troche wywiady itp:

3007.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...