Gość Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam. Temat może dość dziwny ale to pytanie dręczy mnie do dziś. Kiedyś , gdzieś przeczytałem , że w GTA SA istnieje takjakby zaginiona wyspa. Jak ona powstała ? Z tego co czytałem to jest to niechciany kawałek mapy wyrzucony gdzieś daleko poza mapę podczas tworzenia SanAndreas. Można go znaleść tylko wychodząc gdzieś bardzo bardzo daleko poza mapę czy coś takiego. Dodam jeszcze , żę w barze ufo chyba tak się to nazywało jest tam zamieszczona mapa (prawdopodobnie z bety GTA SA) i ta mapa różni się od mapy która została wydana w oficjalnej wersji gry. Czy to przyapdkiem z niej nie wyrzucono tego kawałka mapy ? Co o tym sądzicie ? Czekam na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shao. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 jest to bullshit. Jeżeli chcesz mapę, to wgraj moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebieskiii Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 To jest Liberty City. Jest stworzona specjalnie do misji, dokładniej "Bar Saint Mark". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shao. Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ale normalnie się tam nie dostaniesz, więc wciąż to się mija z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 To jest Liberty City. Jest stworzona specjalnie do misji, dokładniej "Bar Saint Mark". Liberty City to nie jest czasem w GTA IV ? ale normalnie się tam nie dostaniesz, więc wciąż to się mija z celem. A jeśli przy przechodzeniu misji zaznacze sobie gdzie to jest a następnie po przejściu polece tam sobie ? I czy to napewno ten wycięty kawałek mapy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek10m Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 nie znajdziesz ponieważ on sie pojawia w misji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.