koko1985 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 mam net fremork do wersji 4.0 zainstalowane i microsoft visual 2010 a mimo to loga na kamer modzie dlaczego?inne uaktualnienia na bierzaco mam i metka spatchowane tez uzywam tylko pick upa i nic pozatym Odnośnik do komentarza
AśNaebaem :* Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Może przeciążenie masz. Albo to po prostu wina serwera. Na jakim grasz? By Maxio! Odnośnik do komentarza
koko1985 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Może przeciążenie masz. Albo to po prostu wina serwera. Na jakim grasz? gram na s26 autologing tez nie dzial z kamer moda nie moze odnalesc pliku metin2mod.bin niby kamermod ma blokade Hs gotowa do podmiany da ktos linka bo na stronce kamera nie widze tego tylko same boty Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie gotowa do podmiany, tylko ona jest zawarta w modzie na PL, mod ma sam w sobie blokade. Odnośnik do komentarza
koko1985 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie gotowa do podmiany, tylko ona jest zawarta w modzie na PL, mod ma sam w sobie blokade. mimo to loga mnie co minute neta mam dobrego i kompa tez i wszystkie aktualizacje wiec *********** o co biega Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.