Gość Evaneth Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siemanko. To znowu ja Mam pytanie odnośnie elo. Na dzień dzisiejszy mam 1270 elo. Slyszałem, że pisali, że z elo spaść nie można czy jakoś tak. Że są takie.. Hmm. Checkpointy. To prawda ? Będzie pokazywać Największe miejsce w rankingu? Załóżmy, że spadne do 1100. To dalej pokazywać będzie 1270? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronogs Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tak ale w prawym dolnym rogu okienka tam gdzie bedzie 1270 ( Twoje najwyższe elo ) to małą czcionką jest napisane twoje obecne czyli np ; 1100 KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Evaneth Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czyli spokojnie moge grac rankedy i dostane te srebro nawet jak spadne bardzo? :P. A wraz ze startem sezonu 3 caly reset rankedow i elo jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perestil Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tak, możesz spokojnie grać, bo to jest wbite "max elo" jakby i to pod koniec sezonu będzie brane pod uwagę. Wraz z 3 sezonem elo jest resetowane na 1200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Evaneth Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Okej. Wielkie dzięki To ide pograć rankedy. Może jeszcze więcej wbije heh. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.