marianosek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Szukam pomocy odnosnie tego jak mam zmienic tlo w menu aplikacji np zeby tapeta glowna byla tlem w menu aplikacji a nie ten ponury czarny obraz. Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza
D_K Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To jest zależne od launchera. Odnośnik do komentarza
lyszka26 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 nie da się tego zmienić mam go i się nie da zmienić ... Odnośnik do komentarza
marianosek Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 slyszalem o jakims programie adw launcher za pomoca jego mozna zmienic ale nie wiem jak. prosze o pomoc Odnośnik do komentarza
GIf Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Go Laucger EX- żeby go pobrać musisz wejść w menu i wybrać tam aplikacje z której pobiera się różne gry itp. Później w opcji wyszukiwania wpisz sobie nazwę tą którą ci podałem na początku i pobierz. Dalej już będziesz wiedział. "i wybrać tam aplikacje z której pobiera się różne gry itp" - napisałem tak bo nie wiem jak się to u ciebie nazywa u mnie nazywa się to Sklep Play. Odnośnik do komentarza
dalacher22 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 zainstaluj rom. Odnośnik do komentarza
Razeer123 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Go Laucger EX- żeby go pobrać musisz wejść w menu i wybrać tam aplikacje z której pobiera się różne gry itp. Później w opcji wyszukiwania wpisz sobie nazwę tą którą ci podałem na początku i pobierz. Dalej już będziesz wiedział. "i wybrać tam aplikacje z której pobiera się różne gry itp" - napisałem tak bo nie wiem jak się to u ciebie nazywa u mnie nazywa się to Sklep Play. Chyba Go launcher Ex Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.