Gość Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Paysafecard-Darmowe 20zł. Co powinniśmy zrobić aby otrzymać 20zł. 1.Zalogować się na FaceBook. 2.Polubić stronę paysafecard 3.Wejść w zakładkę Games. 4.Przejść do Fromularza i wypełnić dane(Email-Nr telefonu) 5.Kod powinniśmy otrzymać SMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pb14 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 gdzie masz zakładke games ??? Jak kilkne to jest obrazek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zapomniałem napisać mi to nie działa właśnie sam szukam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pb14 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 no to ty nawet nie wiesz czy naprawde daję te 20 zł i już dajesz to na forum ??? Już mi nadzieje robisz że sobie boost załatwie a tu gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dają bo mam linka gdzie ludzie dziękują . Edit@ Działa to w innym temacie piszą ,że działa ale gdzie ta opcja Games X.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Po co tworzysz temat, jak nie wiesz tego na 100%? Niczego nie ma za darmo to, że czasem tam są konkursy każdy wie, ale to nie dla każdego. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Napisałem ,że to działa bo było już takich 20tematów z wczoraj działa na 100% Tylko gdzie to Games. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Może jest to gdzieś na stronie? Bo wątpie,że na fb. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jezuu..Poczekaj aż znajdę i edytuję chcesz mi pomoc .?To wpisz w google Darmowe kody ----||----... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
momit Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To była promocja limitowana 15 k kodów! (kody oczywiscie sie skonczyly) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokslek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 tyle ze ta promocja była 20/29 grudnia 2010 roku Nfs W : PLADAPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Widziałem komentarze ,że mają być w grudniu ale to napiszę taki temat właśnie wtedy. Proszę temat close. Like dla pana wyżej za przypomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A ja prosze o wynagrodzenie tego pana, bo to już jego 4 jak nie piąty temat, bez sensu bez sprawdzonych informacji, jak jego inne tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.