KochamCieKotku Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam. Mam pytanie. Czy opłaca się zrobić paladyna na hellera? Mam 60 lvl i zaczynają sie mocne moby, nie radzę sobie z nimi w rolli tanka i chciałbym robić za hellera, tylko czy jest to opłacalne i czy tlenty pomagają u paladyna w rolii hellera? Odnośnik do komentarza
Menddor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Chodzisz na dungeony, czy tylko wykonujesz zadania? Zdobądź jakieś lepsze przedmioty. Odnośnik do komentarza
WsU☼ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Heal pal jest bardzo w porządku moim zdaniem, ale jak zamierzasz nim expić to sobie odpuść. Pal holy tylko do dungeonow/raidow/pvp Odnośnik do komentarza
KochamCieKotku Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja go zrobiłem, że był na dungi do 80 lvl Jako prot nie dawałem już rady utrzymywać tego, a po przejściu na Heala jest git A może ktoś mi zrobić dobrego builda na heala. Wiem że o buildy się prosi wyżej w temacie, ale skoro już tu rozpoczełem taki temat to już bym się chciał dowiedzieć do końca. Więc proszę moda o nie zamykanie tematu. Pozdrawiam i Dziękuje. Odnośnik do komentarza
WsU☼ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Umiesz czytać ? To czytaj co daje jaki talent, nie dość, że nie chce wam się myśleć to nawet nie możecie w googlach wpisać "PAL HOLY PVE BUILD [patch]". Najlepiej żeby wszystko pod nos ktoś podstawił, wkurwia mnie taka postawa. Odnośnik do komentarza
KochamCieKotku Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A czy ktoś kazał Ci się wypowiadać?. Zadałem takie pytanie, ponieważ jestem nowy jeśli chodzi o tą grę i nie wiem które talenty mi się przydadzą, a które nie. Skoro masz takie smutki walić, to lepiej się w ogóle nie udzielaj. Odnośnik do komentarza
FeHnE Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Heller jest do PVP ja bym Ci radził skołować nowe itemy i będzie git Odnośnik do komentarza
KochamCieKotku Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.