Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paladyn zmiana.

KochamCieKotku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Czy opłaca się zrobić paladyna na hellera? Mam 60 lvl i zaczynają sie mocne moby, nie radzę sobie z nimi w rolli tanka i chciałbym robić za hellera, tylko czy jest to opłacalne i czy tlenty pomagają u paladyna w rolii hellera?

Opublikowano

Heal pal jest bardzo w porządku moim zdaniem, ale jak zamierzasz nim expić to sobie odpuść. Pal holy tylko do dungeonow/raidow/pvp

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Ja go zrobiłem, że był na dungi do 80 lvl :D Jako prot nie dawałem już rady utrzymywać tego, a po przejściu na Heala jest git :D A może ktoś mi zrobić dobrego builda na heala. Wiem że o buildy się prosi wyżej w temacie, ale skoro już tu rozpoczełem taki temat to już bym się chciał dowiedzieć do końca. Więc proszę moda o nie zamykanie tematu. Pozdrawiam i Dziękuje.

Opublikowano

Umiesz czytać ? To czytaj co daje jaki talent, nie dość, że nie chce wam się myśleć to nawet nie możecie w googlach wpisać "PAL HOLY PVE BUILD [patch]". Najlepiej żeby wszystko pod nos ktoś podstawił, wkurwia mnie taka postawa.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

A czy ktoś kazał Ci się wypowiadać?. Zadałem takie pytanie, ponieważ jestem nowy jeśli chodzi o tą grę i nie wiem które talenty mi się przydadzą, a które nie. Skoro masz takie smutki walić, to lepiej się w ogóle nie udzielaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...