e4aENHQe2uWCCvQfUJsTGQCZJDmLRpof Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam! Mam pytanie. Czy jest jakiś w miarę dobry hosting www który można opłacić z góry na rok lub np 6 msc ? Zależy mi też na tym żeby był on budżetowy Z góry dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burned123 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://www.lh.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MysterGrafi92 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Przez ostatni rok korzystałem z www.webd.pl (Hosting Mini) i nie miałem z tym żadnego problemu. Nie było przedłużania umowy na siłę i żadnych problemów przez cały rok. Masz chwilę ? Zajrzyj na mój kanał! (Odnośnik w obrazku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cz3ster Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ovh.pl według mnie najlepszy hosting (korzystam też z innych firm hostingowych) co prawda są tez inne firmy które nie odbiegają jakością i ceną aczkolwiek cenie sobie support i cenę. od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konfitura Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Tak samo jak kolega 2x up. Na webd.pl masz dobre parametry, opłacenie na rok bodajże jest. A chcesz płatność tylko sms czy przelew? Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paradisia Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jest tego na prawdę bardzo wiele. Jeżeli chcesz sms, to tanim hostingiem jest xaa.pl i tam dostajesz dodatkowo domenę. Jeżeli chcesz taki lepszy i przelewem, to polecam webd.pl i home.pl Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.