michuczak Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam mam oryginalne mw3 ale chciałem zrobić 4D1 aby móc grać z kolegami w MW3 i mam problem skopiowałem sobie mw ze steam i zroiłem nowy folder zainstalowałem wszystko tak jak trzeba ze strony 4D1 i po logowaniu wyskakuje mi komunikat "Error during initialization: Steam must be runnung for initial authentication to succeed. Please start Steam and restart the game to continue." O co z tym chodzi? Po co mam włączać steam jak to jest niby nonsteam gra po to to robia aby móc grać bez steam co nie? Nie wiem czy właczyc tego steam czy nie bo nei chcę zaraz od valve dostać bana za takie instalacje, wie ktoś co mam zrobić? Odnośnik do komentarza
M@lina Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Możesz spokojnie włączyć steam nie dostaniesz za to bana. Odnośnik do komentarza
IHaZa Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Żeby grać w 4D1 musisz posiadać mw3 na steam inaczej nie zagrasz ponieważ 4D1 mw3 nie jest zrobione dla mw3 RIP więc bez obawy jak napisał kolega @Up nie przejmuj się tym komunikatem pozostaw włączonego steam. Odnośnik do komentarza
Eleris.pl Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Koledzy powyżej wytłumaczyli ci jak to zrobić dokładnie Największą wadą człowieka jest debilizm. Stań na czele , z odwagą na śmierć. Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 nie popieramy piractwa Włącz steam jak mówili @ihaza , nie tylko dla użytkowników steam , piraci też mogą grać na 4d1 Odnośnik do komentarza
michuczak Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 ok wielkie dzięki za info naprawdę przydatna dla mnie informacja, wsumie szkoda bo rozumiem że nie zagram z kolegami jak nie maja na steam mw3 ;/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.