Zamorak669 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Poszukujemy Administratora Na server MineCraft , Aktualnie Whitelist na servie robimy 2 edycje juz , server mial 40 slotow i ciagle full , znam sie z osobami z YT wiec z reklamami nie ma problemu na server z 1 edycji wbilo 6000 nikow <<< po pierwsze co miesiac dostajesz 30 zl . jako wyplata lecz wczesniej musisz wplacic na server od 10 do 20 zl jedno razowo , potem ci to zwracamy w wysokosci 30 zl na miesiac . Jestes zainteresowany ? napisz na SKYPE : bartek.fajne Odnośnik do komentarza
Sebeek123 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja moge... Pisze tutaj, a nie na skype bo mam kilka pytań do Cb... Jedno z nich... Ile masz lat??(jeśli wiecej niż 16) to napisz do mnie na PW Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pisz tu: http://www.mpcforum.pl/topic/718613-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.