xPonury Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam problem przy dodaniu WarRock'a do ESL. Za czasów G1 było bez problemu, ale teraz nie mogę jej dodać manualnie ... Scr jest stary .. ale problem nadal ten sam. Klikam Add without keys Włączam grę, a następnie ją wyłączam tak jak pisali, ale nic się nie dzieje ... MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
mamcieee Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 na tym forum raczej nikt ci nie pomoże.. wiecej cheatów niz uczciwych graczy wiec oni od mossa i esl wire trzymaja sie jak najdalej // post nic nie wnosi do tematu || areq94pl Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @up Weź sobie nie spamuj, bo były nawet Tut o ESL Wire co i jak... Już sobie z problemem poradziłem, ale jest Party Program Detect ... MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.