Zamorak669 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Typ Serwera: FreeBulid+Survival Wyplata : 30zl na miesiac Wymagamy : Ogarniania Komed Ogarnianie Admina Rozdawanie Dzialek Kultury NAPISZ NA SKYPE : bartek.fajne Odnośnik do komentarza
Ebuu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 tak tak, napisz na skype a nawet nie akceptujesz zaproszenia W takim razie napisze tutaj Ogarniam komendy ogarniam Admina Umiem rozdawać działki Jestem Kulturalny ;D Odnośnik do komentarza
bojka18258 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dodalem Cie Na SKype ;>. Ogarniam komendy ogarniam Admina Umiem rozdawać działki Jestem Kulturalny ;> Odnośnik do komentarza
TnToRkI Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie napisałem na skype, ale napiszę tutaj: Jestem jednym z najlepszych ogarniaczy Adminów i Komendy. Piszę pluginy więc muszę znać komendy. Umiem szystkie komendy pokolei [jedyne których nie znam to związane z /f join itp.] Jestem kulturalny Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie Odnośnik do komentarza
Altair1234 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Umiem dawać działki. Byłem już 10 razy adminem. Znam komendy perfekcyjnie i perfekcyjnie je używam. Jest miły,kulturalny i przyjacielski. Nazywam się Kacper i mam 16 lat. Odnośnik do komentarza
Todzio Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie wiem czy ci wystarczy ale: 3 razy posiadałem własny server.. Kultura,ortografia to podstawa. Komendy znam wszystkie do każdego pluginu, możesz mnie popytać na skype gdzie chesz. Hm.. co jeszcze Mam nadzieję o pozytywne rozpatrzenie. Mogę pomóc w pluginach. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.