TnToRkI Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, Chciałbym wam zaproponować pomoc przy serwerach. Pomagam jako programista serwerów. Także chciałbym zaproponować pomoc/zakładanie stron internetowych. Więcej info na dole 1.Serwery MINECRAFT 1.1 Moje wymagania : Dostęp do Hostingu lub FTP {nick, hasło, port} Full zaufania Jeżeli będzie wszystko dobrze to na sam koniec jakieś wynagrodzenie w postaci rangi Kontakt 1.2 Co oferuję : Profesjonalna pomoc w razie jakich kolwiek problemów z serwerem Dobre i dopracowane Pluginy oraz Mody 2. Strony/Fora internetowe: 2.1 Moje wymagania : Zaufanie Kontakt Cierpliwość 2.2 Co oferuję : Tworzenie profesjonalnych stron internetowych HTML/Hosting [płatnych/bezpłatnych] stron int. Piękną i wymyślną Grafikę. Profesjonalnie moderowane forum 3. Informacje o mnie: Imię: Patryk Wiek: 13,5 [wiem troche mało, ale prześcigam w wiedzy nie jednego informatyka] Rozwiązywanie problemów z serwerami/stronami int.: 10/10 Nick w Minecrafcie: TnToRkI Kontakt: GG: 232317 Skype: proxdmenel Proszę o nie spamowanie pod wątkiem tylko kontaktowanie się przez gg/skype Autor zastrzega sobię prawa autorskie Kopiowanie bez zgody autora zabronione! Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
botanicFTS Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.