XerioSek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam wszystkich! Po prawie dwuletniej przerwie postanowiłem na nowo pobrać Warrocka, po pobraniu, podjarany, że znów wracam do tego samego świata cieszyłem się, że zagram, a tutaj lipa. Gdy ściągnąłem już warrocka, zupdatował się, i gdy kliknąłem Game Start wyskoczył komunikat: " ERROR: Cannot launch child process (code:14001) ;( Próbowałem już różnego rodzaju sposobów, próbowałem dodawać to do listy wyjątków, odinstalowałem AVG, instalowałem warrocka gdy AVG był wyłączony lub usunięty, i do tej pory nie działa.. PROŚBA DO WAS TKWI W TYM, ABYŚCIE SPRÓBOWALI MI POMÓC I POWIEDZIEĆ CO MOŻE BYĆ PRZYCZYNĄ TAKIEGO A NIE INNEGO KOMUNIKATU. Mój sprzęt: Procesor: AMD Athlon 3600+ 1,99 GHz x2 Ram: 1 GB Karta Graficzna: NVIDIA GeFroce GTS 450 1024 MB Zasilacz: Chieftec 500W Windows: XP Professional SP2 Pomocy! Za udana pomoc lecą like, za próbowanie też like! Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D Odnośnik do komentarza
tomasz5098 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://en.warrock.nexoneu.com/Download/Client pobierz z tąd lub samego patcha jub wyłącz anty wirusa Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pobierz patcha http://en.warrock.nexoneu.com/Download/Client I włóż do folderu z warrockiem Odnośnik do komentarza
XerioSek Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pobrałem ten Patch, wrzuciłem do go folderu z Warrockiem i gdy próbuję go załączyć (tego patchera) on pyta się : " Do you wish to manually patch ? " Gdy kliknę " Ok " Wyskakuje; ERROR: WarRock could not be found :< Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D Odnośnik do komentarza
tomasz5098 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pobierz od nowa warrocka A możesz spróbowac tego patcha nie wrzucac do forderu ttylko go włączyc nic nie wrzucac Odnośnik do komentarza
XerioSek Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pobierz od nowa warrocka A możesz spróbowac tego patcha nie wrzucac do forderu ttylko go włączyc nic nie wrzucac A co ja pisałem w Temacie? Że próbowałem Reinstal i ni chuja nie działa ;/ Probowalem z tym Patchem .. omg Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D Odnośnik do komentarza
Sharrot Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Moze antywirus albo zaporę wyłacz. Albo sprawdź w antywirusie czy plik nie jest w kwarantancie. W najgorszym wypadku Format Komputera. Odnośnik do komentarza
XerioSek Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jaki ja jestem samowystarczalny. Ściągnąłem NetFramework 3.5 i działa Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.