Skocz do zawartości

[Pomoc] Warrock - Błąd

XerioSek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Po prawie dwuletniej przerwie postanowiłem na nowo pobrać Warrocka, po pobraniu, podjarany, że znów wracam do tego samego świata cieszyłem się, że zagram, a tutaj lipa.

Gdy ściągnąłem już warrocka, zupdatował się, i gdy kliknąłem Game Start wyskoczył komunikat:

" ERROR: Cannot launch child process (code:14001) ;(

Próbowałem już różnego rodzaju sposobów, próbowałem dodawać to do listy wyjątków, odinstalowałem AVG, instalowałem warrocka gdy AVG był wyłączony lub usunięty, i do tej pory nie działa..

PROŚBA DO WAS TKWI W TYM, ABYŚCIE SPRÓBOWALI MI POMÓC I POWIEDZIEĆ CO MOŻE BYĆ PRZYCZYNĄ TAKIEGO A NIE INNEGO KOMUNIKATU.

Mój sprzęt:

Procesor: AMD Athlon 3600+ 1,99 GHz x2

Ram: 1 GB

Karta Graficzna: NVIDIA GeFroce GTS 450 1024 MB

Zasilacz: Chieftec 500W

Windows: XP Professional SP2

Pomocy! Za udana pomoc lecą like, za próbowanie też like! ;)

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Pobrałem ten Patch, wrzuciłem do go folderu z Warrockiem i gdy próbuję go załączyć (tego patchera)

on pyta się : " Do you wish to manually patch ? " Gdy kliknę " Ok "

Wyskakuje; ERROR: WarRock could not be found :<

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Pobierz od nowa warrocka

A możesz spróbowac tego patcha nie wrzucac do forderu ttylko go włączyc nic nie wrzucac

A co ja pisałem w Temacie? Że próbowałem Reinstal i ni chuja nie działa ;/ Probowalem z tym Patchem .. omg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pomoc] Warrock   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...