PL_SBX Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam kupiłem sobie Jayce, ciekawa postać i w ogóle tylko że nie wiem do końca jakie itemki kupować. Skile też tak nie za bardzo. Mógłby mi ktoś napisać jak pakować w skile i jakie itemki kupować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDragon Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Robisz go na offtanka tabi/merkury moc 3 bloodthister atma/hexdrinker warmong na początku opcjonalnie dorany masterki 21/9 Dzięki ulti transformujesz sobie skille i masz ataki dystansowe. maxujesz r,q,e,w by me, lans musi być. MINECRAFT: [TuT] Generator Śnieżek[TuT][DL] Jak znaleźć opuszczone kopalnie, wioski, itp. [Tut][Hit!] Boosterowa Stacja Kolejek 1.2.5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarq. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 O build poproś w dziale wybieranie championów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_SBX Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tak wiem, ale napisałem to zanim się zorientowałem o specjalnym pod dziale. Dzięki za rade JDragon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.