Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy ma byc podczepiony temat o eventach

budynnn

podczepiony temat z info. eventy  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy powinien byc podczepiony temat z info. o eventach ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba chodzi ci o podpięty i nie licz na to , że jak będzie wiecej glosow na tak to będzie tak jak chcesz bo to musi byc decyzja moderacji . Jestem za , ale fajnie bybyło zeby byl jeden temat gdzie jakis użytkownik aktualizowałby informacje o eventach , ale najlepiej zeby w temacie byl 1 aktualny event , a nie spam nie aktualnych

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Może i fajny pomysł ale i tak taki temat nie będzie podpięty...

Sam nawet pisałem o tym do HM'a ale się nie zgodził

a gdy spytałem się dlaczego to mi (cwaniaczek :P ) nie odpisał

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Bo ci moderatorzy to kicz zamiast cos zrobic w tym forum to nic i dlatego sa spamy typu kiedy event bo nie moga podpiac 1 tematu skoro nie maja na to czasu to czemu sa moderatorami chyba tylko ze wzgledu na znajomosci

ja tam sie moderatorow nie boje zbanuja mnie ale co im to da do szczescia ?

ale wlasnie najbardziej mnie wkurza to ze nie chca nic robic

Opublikowano

Up: Ty już tak nie szpanuj.... bo po pierwsze mamy życie prywatne i nie mamy zamiaru siedzieć 24/7 a po drugie zawsze jak jest event to pojawia sie takowa informacja a ze Wam szanowni uzytkownicy ciężko jest zerknąć do tematu ( czasami na 2 str ) to już nie moja wina.... Rozumiem takie cos ze w dziale jest spam i po 20 tematow dziennie to oke podepne temat bo bd zakopany po 2 dniach a tu nagle po 3 tygodniach znajduje sie na 2 str i jest Wam ciezko poszukac ? ;)

Ps; i tak ten temat byl by 3 miesiace ( max ) aktualizowany a potem opuszczony.....

@edit o boshe... napisze Ci od myslnikow

-My Moderatorzy nie jestesmy na forum po to aby sie nas bac.... jesteśmy od pilnowania porządku i doskonalenia tego forum

-nie to ze nie chcemy nic robic tylko KAZDA decyzja musi byc w 100% przemyslana

- taki tamat juz byl i to nie raz i wszylo to z tego ze max 3 miesiace zainteresowania a potem temat zostal opuszczony....

Opublikowano

skoro masz zamiaru siedziec 2-3 godz na mpc to po co chcesz byc modem po 2 myslisz ze jak masz moda to jestes lepszy ? po 3 info o eventach jest wazniejsze niz tematy typu ktora bron lepsza i ostatnia wazna odp. mozecie podpiac temat z eventem do terminu az sie zakonczy i usuniecie podpinke a to tak duzo czasu nie zajmuje

(okarze sie zaraz ze dostane ostrzezenie (tak jak to robi grasu - zal))

Opublikowano

jakie zasady ? po prostu zrobilem ankiete czy powinien byc ten temat podpiety rozumiem ankiety sa na nie to szkoda ale sa na tak wiec powinniscie sie tym zajac cos obmyslec i teraz wyjasnij

jaka role wchodza do tego zasady ? jezeli nie masz zamiaru sie klocic to odpusc bo zle na tym wyjdziesz i tacy mnie wlasnie moderatorzy wkurzaja tylko potraficie sie klocic i wstawiac ostrzezenia

Opublikowano

jakie zasady ? po prostu zrobilem ankiete czy powinien byc ten temat podpiety rozumiem ankiety sa na nie to szkoda ale sa na tak wiec powinniscie sie tym zajac cos obmyslec i teraz wyjasnij

jaka role wchodza do tego zasady ? jezeli nie masz zamiaru sie klocic to odpusc bo zle na tym wyjdziesz i tacy mnie wlasnie moderatorzy wkurzaja tylko potraficie sie klocic i wstawiac ostrzezenia

Nie zawsze to co chcą użytkownicy jest najlepsze i najpotrzebniejsze. Mówimy tutaj o temacie, który trzeba aktualizować. Osobiście jestem przeciw wszystkim takim tematom. Ktoś go będzie prowadził, wszystko fajnie, miło, przyjemnie i nagle nie wchodzi na mpc. I? Nowa osoba, ta tym razem będzie tak ten temat aktualizowała, że co każdy event będzie trzeba się dopominać, żeby go wpisać. Jeszcze się będzie dopominać o zdjęcie % na "rzecz pomocy w dziale". I tak co chwilę każdemu mamy ściągać %, a kiedy już użytkownik się usatysfakcjonuje zostawi temat gdzieś i nic nie będzie. A jak będą osobne tematy, z tłumaczeniem, estetycznie napisane, to wtedy za przydatne informacje będzie mogła osoba dostać unwarna za taki temat.

Ogarniesz co napisałem chyba. To były przykłady zachowań użytkowników (tyczy się też moderatorów).

@Top

Wgl. eventy wychodzą tak często w WarRock'u, że zapotrzebowanie na temat z aktualizacjami nie jest potrzebny, przynajmniej w moim odczuciu.

Chodzi mi o to ze jak bedzie event to podczepicie temat az do jego skonczenia potem mozecie nawet usunac temat nie musi byc caly czas podpiety kapeiszyns ?

Czytajcie moje posty i wtedy piszcie

Dobra wyjasnie mniej wiecej jak to ma wygladac: 1.nie ma zadnego tematu podpietego na temat eventu 2.super wkoncu jest event ktos napisal o co chodzi (zalozyl temat napisal co i jak) 3.Moderator podczepil temat aby ludzi wiedzieli ze jest taki event a nie szukali po jakiejs 3 stronie 4.Koniec eventu szkoda 5.Moderator kasuje lub odpina temat.

Czy to taka wielka robota ? podczepic temat na 3 dni ?

No lol! Z tematu wyczytałem coś innego, zresztą widzę, że nie tylko ja ;D Hmm.. ogarnę tą sprawę z moderatorami na gg i dam znać :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Chodzi mi o to ze jak bedzie event to podczepicie temat az do jego skonczenia potem mozecie nawet usunac temat nie musi byc caly czas podpiety kapeiszyns ?

Czytajcie moje posty i wtedy piszcie

Dobra wyjasnie mniej wiecej jak to ma wygladac: 1.nie ma zadnego tematu podpietego na temat eventu 2.super wkoncu jest event ktos napisal o co chodzi (zalozyl temat napisal co i jak) 3.Moderator podczepil temat aby ludzi wiedzieli ze jest taki event a nie szukali po jakiejs 3 stronie 4.Koniec eventu szkoda 5.Moderator kasuje lub odpina temat.

Czy to taka wielka robota ? podczepic temat na 3 dni ?

@edit o boshe... napisze Ci od myslnikow

-My Moderatorzy nie jestesmy na forum po to aby sie nas bac.... jesteśmy od pilnowania porządku i doskonalenia tego forum

-nie to ze nie chcemy nic robic tylko KAZDA decyzja musi byc w 100% przemyslana

- taki tamat juz byl i to nie raz i wszylo to z tego ze max 3 miesiace zainteresowania a potem temat zostal opuszczony....

sorry ze nie zauwazylem ale to ta glupia zasada z editem postem i nie zauwazylem jak napisales

1 myslnik = Czy ktos Cb sie boi ? mysle ze to pilnowanie porzadku u was jest zbyt surowe bo mam 83/100 procent ostrzezen nawet nie wiem za co a do doskonalenia teraz wlasnie daje przyklad co mozecie zrobic

2 myslnik = Ja ja przemyslalem mi sie spodobalo sprawdzam czy sie ludzia podoba wiec zrobilem ankiete wychodzi na to ze tak wiec czy nie mozecie sprobowac ?

3 myslnik = Przeczytaj jak to ma wygladac czyli zeby nie zasmiecac forum opracowalem plan taki ze jak sie zakonczy event to z tematem mozecie zrobic co chcecie usunac odpiac itp.

przypomne na czym polega edit jezeli napisales ostatni i nikogo pod toba nie ma to mozesz napisac edit ale jezeli sa to napisz nowa odpowiedz bo prawie cie nie zauwazylem jak napisales

Opublikowano

up odpusc sobie ;p

Ten temat bedzie spamem tzn Dzieki za info x100 fajnie ze dodales ... po co to komu

Juz lepiej zeby to mod prowadzil Pisze temat i zamyka go i podpina ;p To juz by bylo lepsze ;p 0 spamu

A moze jak sie postarasz to dostaniesz moda i bedziesz takie cos prowadzil w przyszlosci . ;p <--- To tak na zachete ;p

BUM

Opublikowano

No wlasnie spam probuje cos wymyslic zeby ulatwic ludzia zycie a oni to oznacza jako spam czyli co nie moge dac zadnego pomyslu ?

Nad moderatorem bym sie jeszcze musial dlugo zastanowic

//Nie dostałeś warna za ten temat ||Epean

wiem ze nie (na razie jest dobrze) ale odpowiedzialem uzytkownikowi mkkmarcin

a taka odpowiedz dlatego ze gdzie indziej tak mialem

nie dawajcie mi ostrzezen bo bana bede miec wystarczy tylko usunac post lub w gorszym przypadku temat :)

Opublikowano

To tak. Temat owszem, przydał by się ale tak żeby był dopracowany. No i tu też dzieje się to co mówią moderatorzy. Na początku ładnie pięknie, a po miesiącu nikt nic nie wie o czymś takim (coś jak w polskim rządzie). Także pewnie jak byś dopracował pomysł to ten jeden podpięty naprawdę nie byłby za dużo. Także powodzenia ;)

Opublikowano

daj 1 przyklad gdzie jest dopracowany pomysl i moderatorzy go zrobili prosze bardzo czekam

Przypominam o co mi chodzi z moim pomyslem:

1.nie ma zadnego tematu podpietego na temat eventu 2.super wkoncu jest event ktos napisal o co chodzi (zalozyl temat napisal co i jak) 3.Moderator podczepil temat aby ludzi wiedzieli ze jest taki event a nie szukali po jakiejs 3 stronie 4.Koniec eventu szkoda 5.Moderator kasuje lub odpina temat.

Opublikowano

Słuchaj jak nie odpowiadają Ci moderatorzy i forum to jest wiele innych for ; d

Jak jest event i ktoś da info to i tak jest na 1 stronie. Żadko widzę aktualny event na 2 a już tymbardziej na 3 stronie więc to nie jest dopracowane. Troche samokrytyki ;)

Opublikowano

forum jest spoko i nigdy z niego nie zrezygnuje :P poprosto pisze co moga dodac do forum

Moim zdaniem powinni to wypróbować bo jest przeglosowane

Dobra to pytanie do Moderatorów:

Spróbujecie to zorganizować czy nie ?

Opublikowano

budynnn z tego co widziałem we wszystkich tematach który ty stworzyłeś nie ma zainteresowania i zawsze popadasz z kimś w konflikty ... a Info o Evencie zawsze ktoś wrzuci wraz z przetłumaczeniem tak było , jest i będzie. ;)

Pomysł do kitu tak jak z tymi nickami ;) Każdy tak twierdzi ...

Jestem na NIE

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...