pecio12 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 witam, mam problem z warrock'iem korea odpalam grę hackshield ładuje się do połowy i znika i nic się nie dzieję antywirus wyłączony proszę o pomoc z góry dzięki! Odnośnik do komentarza
cvvaniaky Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zmieniłeś ip? ; d Odnośnik do komentarza
pecio12 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 nie nic nie robiłem tylko patchy pobrałem Odnośnik do komentarza
pecio12 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 zmieniłem ip i nadal to samo... ;/ // dbl post || areq94pl Odnośnik do komentarza
Vobek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mi zadziałało z zmienionym ip. Morze ściagnij to http://speedy.sh/nRBZr/HShield.rar skan: https://www.virustot...sis/1349028710/ Za pomoc Like. Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie trzeba zmieniać IP ludzie .... Musisz próbować do skutku Korea jest trochę daleko ... W końcu ci się uda. MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
cvvaniaky Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A co to kur** rowerem jedzie czy PKP? ; d daleko, nie daleko ale ip do koreana sie zmienia.. Odnośnik do komentarza
Salieri Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 IP się nie zmienia. Musisz mieć strefę czasową Seul ustawioną na kompie Nie gram już Odnośnik do komentarza
mkkmarcin Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Kurde zawsze sie zmienialo ip . No i strefe czasowa na Seul . Ale na swoim ip ma sie lagi w uj ;p BUM Odnośnik do komentarza
Sharrot Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 A reinstal ? @Edit Bo moze coś uszkodzone jest. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.