Maka.Paka! Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czy ktoś ma taki kod do oddania ? Żeby wpisywało się wiadomości i leciało do wybranych chomików w chomikowych rozmowach Tylko proszę nie dawać downloadu do nie waszych prac bo mają viry : / NAJLEPSZY SERWER METIN2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.J Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Raczej nikt za darmo takiego czegoś Ci nie da.. taki program musiałby przepisywać captche, a to nie jest takie łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GameOverMan Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matuty Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 · Ukryte przez 4ggr35510n, 1 Października 2012 - Brak powodu Ukryte przez 4ggr35510n, 1 Października 2012 - Brak powodu Nowy Prywatny serwer Ogame Adres: hellher.cba.pl Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x) bugi przyjazna atmoswera HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum. Odnośnik do komentarza
PatrykCZEGO Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 jaki spamer -,- [xxx]ale rzes sie wykazal tym postem -,- a co do tematu to ja mysle ze nawet zanim ktos ci wysle ten link za free to troszke sobie poczekasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniut Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Takie boty kosztują, sam możesz go napisać za pomocą _IE/WinHttp bez problemowo / GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 / | MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacoH Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Gdzieś miałem tego bota ale nie pamiętam gdzie, pisz na PW to jak znajdę to dam ci link "Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GameOverMan Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Napisz na PW, to mogę Ci z tym pomóc. jaki spamer -,- [xxx]ale rzes sie wykazal tym postem -,- a co do tematu to ja mysle ze nawet zanim ktos ci wysle ten link za free to troszke sobie poczekasz You are idiot? Jakbyś znał regulamin to byś wiedział, że wcześniej tam było coś innego tylko moderator usunął link. PS: Naucz się pisowni języka polskiego. @Down Podrywanie lasek - haha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykCZEGO Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Napisz na PW, to mogę Ci z tym pomóc. You are idiot? Jakbyś znał regulamin to byś wiedział, że wcześniej tam było coś innego tylko moderator usunął link. PS: Naucz się pisowni języka polskiego. to ty sie ***** naucz -,- (Lokacja:????) idiota -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LastPhoenix450 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Idioci, za wszystko byście płacić chcieli... macie: http://chomikuj.pl/Itterek/Bzdurki/Reklama+Chomika Nazwy userów są przeaktualizowane trochę ale to już nie moja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.