Sixis Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siemano! Jestem MinecraftSixis i chciałbym zareklamować pewien świetny serwer (nie jestem jego adminem). Bardzo go lubię, bo odkąd go odkryłem, nie wchodzę na żaden inny! Na pewno wam też się spodoba! Mnóstwo możliwości:Survival, Igrzyska Śmierci "The Survival Games", Eventy, XP, VIP (Very important person), SVIP (super very important person) i duzo innych. Bardzo miła administracja, 250 slotów, krwawy survival i przyjacielskie igrzyska śmierci! Jest tam wszystko czego potrzeba każdemu graczowi w Minecrafta zarówno hardcore'owi, jak i początkującemu! Serdecznie zapraszam! CHARAKTERYSTYKA SERVERA TYP: SURVIVAL+ THE SURVIVAL GAMES+ GILDIE IP: mc.majkrafci.pl ADRES internetowy: www.majkrafci.pl WERSJA: 1.3.1 oraz działa na 1.3.2 HeadAdmin: Andrzej_PL Motto servera: Majkrafci.pl Z nami większe emocje!!! Dodatki serwerowe: eventy Liczba slotów: 250!!! OPINIA: świetny serwer!!!!!! ZAPRASZAM!!! MinecraftSixis Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.