Altair1234 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Szukam osoby która będzie sponsorować serwer Oczywiście dostanie najwyższa range i programisty który zainstaluje pluginy tez dostanie najwyższa range . Odnośnik do komentarza
TnToRkI Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, ja mógłbym zasiąść na miejscu programisty. Jestem ogarnięty w pluginach, miałem już władanie nad <nie swoimi> serwerami. Zaufali mi i nie stracili na tym. W razie decyzji proszę o kontakt GG: 232317 Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie Odnośnik do komentarza
usaer12 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jedno pytanie jeśli ty nie bedzesz ani programistą ani sponsorem to co chcesz byc za darmo headadminem ??;x Odnośnik do komentarza
ILove....Czosne Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 up pierwszy Jak by ktoś miał programiste i sponsora to poco Ty do tego teamu ? Nie lepiej napisać podanie na admina ?... Odnośnik do komentarza
TnToRkI Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja chcem tylko swoją propozycje zrobić. Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie Odnośnik do komentarza
Altair1234 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 TnTorki jak znajdzie się sponsor to zostaniesz progeramistą TnTorki zaraz wejdę na gg Ja będę dawał vipy i ogarniałem serwer. Czyli będę ciągle na serwie siedział.I zajmę się rekrutacją. To kto chce być sponsorem? Odnośnik do komentarza
Altair1234 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To kto chce być? Pieniądze z vipów idą na serwer ale to co zostanie dla sponsora. Serwer mógł by być 15 slotów lub 20 Odnośnik do komentarza
TnToRkI Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam, ja mógłbym zasiąść na miejscu programisty. Jestem ogarnięty w pluginach, miałem już władanie nad <nie swoimi> serwerami. Zaufali mi i nie stracili na tym. W razie decyzji proszę o kontakt GG: 232317 Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie Odnośnik do komentarza
TheJeron78 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zakaz szukania sposnorów. || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.