LittlePonny Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Bleub Adres IP:82.34.236.82:8080 Typ Serwera: FREE BUILD! NIE CZYTAJCIE W TEMACIE BO TO FREEBUILD!!!!!!!!!!!!!!!!! Potwory:Nie Zwierzeta:Tak PvP:Tak Premium:Nie Sloty:20 Biala Lista:Nie Nether:Tak On/Off: Możliwość sprawdzenia w grze pod komenda /pl Właściciel Abov3 DOBRA ZABAWA:100% Serwer jest w 100% spolszczony dzięki czemu jest pozbawiony wszelkich błędów. Gra jest bardzo płynna. ****Administracja**** -Nie daje żadnych item +Zawsze pomaga +Nie przeklina +Łatwy i dobry kontakt +Zawsze odpisuje Do grona administracji zaliczają się osoby które są bardzo doświadczone i potrafią ogarnąć każdą sytuacje. ****Co u nas z najdziesz i co nas wyróżnia?**** -Na pewno event'y na każde święto -Dobrą zabawe -Świetną mape -Profesjonalnie z konfigurowane plugin'y -Uprzejmą i miłą administracjię Serdecznie zapraszam wejdź i poczuj moc jaką daje gra multiplayer na naszym serwerze!!! UWAGA!! Na serwerze jest otwarta rekrutacja zgarnij ciepłą posadkę już dziś. PODANIA PROSIMY PODAWAĆ W GRZE GG LUB SKYPE! Więcej informacji znajdziesz w grze! UWAGA SERWER JEST W BETA TESTACH !!!!!!! I ^ ^ Odnośnik do komentarza
LittlePonny Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ref I ^ ^ Odnośnik do komentarza
LittlePonny Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 ref I ^ ^ Odnośnik do komentarza
LittlePonny Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 ref I ^ ^ Odnośnik do komentarza
Domak6 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 To nie survival... Płaska mapa z budynkami. Błąd w opisie ZBIERAM PLUSY Odnośnik do komentarza
Bruzdi Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Mam parę uwag co do tego serwera: - Serwer jest freebuild, czy survival? Bo z prezentacji się tego nie dowiedziałam. W temacie jest co innego niż w treści. - Niezależnie od tego pvp na spawnie powinno być wyłączone.? - Serwer jest wybudowany na płaskiej mapie to moim zdaniem jest ogromnym błędem. Odbiera możliwość podziwiania Minecraftowych widoków i tworzenia na naturalnym terenie. - "Las" na serwerze to wielki wygenerowany blok drewna - niezbyt imponujące. Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK <---- Odnośnik do komentarza
LittlePonny Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 To nie survival... Płaska mapa z budynkami. Błąd w opisie Nie moglem dodac nowego tematu wiec musialem na starym! I ^ ^ Odnośnik do komentarza
HisYourFace Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Aha, serwer może i fajny, ale... - jakubPL daje ITEMKI, - mapa jest na płaskiej mapie (bez surowców...) - Nie ma kopalni, ale wsumie jak wyżej, - jakubPL i jego ortografia razi D: 2/10 jakubPL dał mi TNT i mam zabawe - Na spawnie jest PVP - Na swojej działce dawałem tnt i buchałem (chciałem dziurke zrobić) i dostałem bana za grief, - Administracja bije graczy... -15/10 10 postów (...) 250 postów 500 postów 1000 postów! - SPAMER! Odnośnik do komentarza
LittlePonny Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Mam parę uwag co do tego serwera: - Serwer jest freebuild, czy survival? Bo z prezentacji się tego nie dowiedziałam. W temacie jest co innego niż w treści. - Niezależnie od tego pvp na spawnie powinno być wyłączone.? - Serwer jest wybudowany na płaskiej mapie to moim zdaniem jest ogromnym błędem. Odbiera możliwość podziwiania Minecraftowych widoków i tworzenia na naturalnym terenie. - "Las" na serwerze to wielki wygenerowany blok drewna - niezbyt imponujące. Serwer jest free-build mialem problem z dodaniem nowego tematu i musialem zrobic w starym. PVP na spawnie juz naprawione Szkoda Szkoda Aha, serwer może i fajny, ale... - jakubPL daje ITEMKI, - mapa jest na płaskiej mapie (bez surowców...) - Nie ma kopalni, ale wsumie jak wyżej, - jakubPL i jego ortografia razi D: 2/10 jakubPL dał mi TNT i mam zabawe Jakub juz dostal za to UWAGE! Sproboje to zmienic Kopalnie zaraz dodam Ortografia wiem ze razii ale on w Anglii od paru lat i mu ciezko Dzieki za opinie Prosze bardzo :> I ^ ^ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.