xxValk Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam chciałbym wam zaprezentować mój CrazyPack Alpha v0.2 Dodaje on, kilka modów które wam się napewno spodobają. Lista: 1. BuildCraft 2. IndustrialCraft 3. Hidden Doors 4. Timber Mod's 5. Clay Soldiers 6. Rei's Map 7. OptiFine HD 8. InvTweaks 1.43b ----------------------------- Jest to mała, paczka ale jak chcecie mogę wgrywać więcej. Piszcie w temacie, które chcecie mody a je dodam. Link do Paczki: http://www.wrzucaj.org/982286 Mój kanał na YT - Tam jestem najczęściej: youtube.com/xpSniegu I na YT - Będziecie, informowani co się dzieje z daną Paczką! Nie bądź cham, kliknij tutaj! Pomogłem? Daj... : Like! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahito12345 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Niezła, chociaż trochę ich mało, ale jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxValk Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Niezła, chociaż trochę ich mało, ale jest ok Wiem. Ale mam nadzieje, że ludzie będą nadal dodawali Mody które mogę dodać. Nie bądź cham, kliknij tutaj! Pomogłem? Daj... : Like! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxValk Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W następnym Update dodam: Crafting Guide - Dodaje nam, książkę z receptami na tworzenie itemów. Lepszy generator map - Generuje, nam lepsze biomy. Smart Moving Mod - Jak mi się uda. The Weird Hybrids Mod - Dodaje nowe moby. Hamsters - Dodaje nam, małe śliczne chomiki Animal Bikes - Jak mi się uda. TNT Mod - Dodaje nowe TNT I do wyboru: Netherlive - Ktoś chcę? Too Many Items 1.3.2 - Jeżeli ktoś chce, żebym dodał, to dodam. Chętnie. Pozdrawiam. Nie bądź cham, kliknij tutaj! Pomogłem? Daj... : Like! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.