Aceman Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siema. Mam pytanie gdy bym miał pirata Arma 2 to wszedł by mi mod DayZ ?. Użytkownik MPCforum Odnośnik do komentarza
Yrokin Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Musisz mieć jeszcze operation arrowhead. Ja ściągnąłem arma 2: combined ops i działa mi dayz na cracku. Odnośnik do komentarza
Aceman Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Musisz mieć jeszcze operation arrowhead. Ja ściągnąłem arma 2: combined ops i działa mi dayz na cracku. A gdy będę mieć Arma 2 combined ops i Day Z mogę grać przez internet na cracku ? Użytkownik MPCforum Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 tak , ale tylko na no cd key serwerach (bardzo mało ich , widziałem tylko 1) Odnośnik do komentarza
Aceman Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 tak , ale tylko na no cd key serwerach (bardzo mało ich , widziałem tylko 1) Zawsze można znaleźć na googlach działające cd key'e Użytkownik MPCforum Odnośnik do komentarza
Toysoldier Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Lajtowo możesz grać przez neta. Aktualnie są dwa polskie scrackowane serwery oraz kilkanaście zagranicznych. Jeśli potrzebujesz linków to wal na PW. Sam gram na jednym z polskich serwerów i trzeba go trochę rozruszać bo jest mało graczy. Odnośnik do komentarza
Vobek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Będziesz mógł grać na cracku są serwery albo morzna poszukać cd-keya na google. Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Teraz praktycznie jest BARDZO dużo serwerów private hive, ale w sumie nie jestem pewien czy piraty tam działają. Ale wpisujesz w wyszukiwarkę serwerów private hive, i grasz. Ale pamiętaj, że tylko na jednym serwerze możesz grać, inaczej nie zapiszą Ci się itemy. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.