arena Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jest możliwość odzyskania konta ? Jak tak , to jak ? I gdzie trzeba wysłać wiadomość do supportu czy gdzie ? Cogito ergo sum Odnośnik do komentarza
b4rt4z Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 jeżeli nie przeniosłeś konta w odpowiednim czasie to ono przepadło a ticket'a zawsze możesz napisać ale szczerze mówiąc wątpię że Ci je przywrócą ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger Odnośnik do komentarza
arena Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Hmmm, A co to był ticket ? Cogito ergo sum Odnośnik do komentarza
tomasz5098 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 wiadomośc do nexona 1http://en.warrock.nexoneu.com/ logujesz się 2 wybierasz suport 3 i to ostatnie retrive... PW/... 4 wypełniasz pola 5 czekasz 2-3 dni aż ci odpiszą Odnośnik do komentarza
arena Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No dobra wysłałem teraz należy czekać , dałem na dodatek SSY ; ) Że miałem konto Cogito ergo sum Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.