Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival zaprasza!46.29.23.162:26195

PatrykCZEGO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj szukasz od sporego czasu fajnego serwera?A moze brakuje ci frakcji, przygod,tnt i nie tylko? ZAPRASZAMY NA MC-Lech!!! Gwarantujemy ci to WSZYSTKO oraz gwarantujemy ogar team!!! Rekrutacja ON!! :D

post-510655-0-05971000-1348992486.png

Rekrutacja ON

Sa rozne fajne pluginy urozmaicajace wojny gildi!!!

Mamy ItemShop w ktorym mozesz kupic stack itemkow za 2zl sms oprocz diaxow itp...

Mozesz tez kupic Vip,a 10zl sms, SuperVip,a 15 zl sms lub np luk enchant 127lvl 30 zl sms lub przelewem o ile jestes choiny :D Zapraszamy do kupna takich rzeczy oraz innych bo to pomaga oplacac moj i wasz serwer. :)

IP: 46.29.23.162:26195

post-510655-0-71462100-1348992767.png

Wlaściciel: PatrykCZEGO

post-510655-0-08660400-1348992829.png

Regulamin na spawnie a wiec zapraszamy serdecznie!!! :)

Opublikowano

Serwer zwalony, nie polecam, admin to jakieś dziecko(13lat), nie ogarnia. Niedawno ludzie kupywali vipów i wogle a ten specjalnie żeby tych itemow z Vipa nie dostali to od nowa mapa i wszystko!

Opublikowano

To nie bylo specjalnie i mam 15 lat... mapa byla zniszczona przez team o ile dobrze pamietasz a za sms,a mozna odzyskac czytales o rekompensacie 1 dnia po resecie mapy?

Opublikowano

Słuchaj nie kręć ale inni nie dostali tego co mieli, więc o czym my tu piszemy? Byś powiedział dla mnie dobra Seba, oddam Ci Vipa fajnie że zapraszasz kolegów i innych typków. Ty nikogo nie doceniasz, a team terzba mieć zaufany! NQ

+ Jeszcze wyłudzasz pieniądze ode mnie. Weź chociaż wyślij sms za 3,66 ... I jak nie utrzymassz serwera to nie moja wina, jak zachciało Ci się robić serwery to chociaż miej kasę a nie myślisz że za Ciebie ludzie będą płacić... Już Ci pisałem pracujesz na opinie serwera.

Opublikowano

To nie bylo specjalnie i mam 15 lat... mapa byla zniszczona przez team o ile dobrze pamietasz a za sms,a mozna odzyskac czytales o rekompensacie 1 dnia po resecie mapy?

kolego ty masz 13 lat bo wiem
Opublikowano

Moje podanie

Nazywam się Kacper mam 16 lat. Opanowałem komendy wordguarda i edita do perfekcji. Lubie psy i koty. Bylem już na 10 serwerach adminem.

Gram pod nickiem Ezreal

Opublikowano

Moje podanie

Nazywam się Kacper mam 16 lat. Opanowałem komendy wordguarda i edita do perfekcji. Lubie psy i koty. Bylem już na 10 serwerach adminem.

Gram pod nickiem Ezreal

kolego tutaj pokazujesz brak mózgu widzisz ze serwer jest do dupy a ty prosisz się o admina
Opublikowano

kurwa zrobic wam zdjecie legitymacji i udowodnic ze mam 15 lat? no prosze was... -,- a to co piszecie to bylo wczesniej wiecie ze zaczynalem od podstaw dobrze mnie znacie piszemy ze soba prawie co dziennie gdy tylko mam czasy a wy teraz tak oczerniacie od razu mowie wszyscy stracili moda i admina jezeli ktos ogarniety wroci na serwer i mi pomoze dostanie moda moze awansowac a jezeli serwera nie rozkrece no to coz serwer na sprzedarz...

Opublikowano

kurwa zrobic wam zdjecie legitymacji i udowodnic ze mam 15 lat? no prosze was... -,- a to co piszecie to bylo wczesniej wiecie ze zaczynalem od podstaw dobrze mnie znacie piszemy ze soba prawie co dziennie gdy tylko mam czasy a wy teraz tak oczerniacie od razu mowie wszyscy stracili moda i admina jezeli ktos ogarniety wroci na serwer i mi pomoze dostanie moda moze awansowac a jezeli serwera nie rozkrece no to coz serwer na sprzedarz...

tak zrób zdjęcie legitymacji ale nie swojego brata czy coś a serwera nie sprzedasz bo pliki serwerowe minecrafta są gówno warte to nie metin
Opublikowano

Ja proszę o przeniesienia tematu do kosza admin pisze chcerz na czacie do tego jakiś debil też admin rozpier*** serwer

Opublikowano

Wasze zachowanie swiadczy ile macie lat z tych postów wychodzi na to ze PatrykCzego nie klamie a reszta to max 13latki + kazdy potrafi wejsc na serwer popatrzyc na budowle i odrazu napisac ocene o serwerze a co do serwera zajebisty

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

W koncu dobre komentarze a co do ortografi kazdy ma prawo sie pomylic zmienilem mape bo byla jednym wielki griefem itemkow za sms nie kupiles wiec co mam ci oddawac? vipy vipa odzyskaly wiec mi tu nie gadaj...

ZAPRASZAM na serwer ;)

Opublikowano

Serwer odzyskanyi naprawiony zabyzpiecznia przed tym juz sa zrobione zapraszam ponownie! napisal bym wczesniej ale zapomnialem hasla do mpc forum a kody weryfikacyjne nie dzialaly... ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...