Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wybór do expa

zalplplplp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , to znowu ja ;) . Kupuje dziś speca za gp i 4200 nx . Nie wiem co kupić . Jeżeli na qr to czy m32 czy claymore , a może miniguna i nemesis ? I jeszcze jedno pytanko , jaki lvl wbije mając miniguna i expiąc razem 24 h przez tydzień z exp passami , mam lvl ssg 2

narutosygn.jpg
Opublikowano

Lepiej weź M32, bo tym więcej killi zgarniesz.

A co do drugiego pytania to nikt nie wie, zależy jak będziesz grać(ile expa za jedną grę).

Ale z góry mówię Ci, nie napalaj się na range, bo ona nie gra w grze. Liczy się skill.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Miniguna powinno się kupować tylko na nemexisy kiedy jest event xp. Na qr oczywiście lepiej m32 :)

Opublikowano

Bierz miniguna i graj ciągle nemesisy dobijesz z CSM1

lt dobije, a nie CSM

ja tam wole monotonne nemexisy i wbicie w tydzień dobrego lvl :)

Opublikowano

Radzę Ci wziąć miniguna i na platinium z exp passami, jak dobrze będziesz grał ze 100 tyś pkt na gre ponad, co daje Ci ponad 1k expa albo i więcej, przez kilka dni wbijasz kilka rang.

Dodatkowo ja ostatnio miałem 300% expa w sumie i w 3 dni wbiłem z CPT3 na MAJ1. ;)

Opublikowano

Na QR już sie nie opłaca expić ... Przerabiałem to w tydzień z m32 wbilem z 2lt1 na 2lt2 około a z minigunem z 1lt2 na CPT 1 w tydzień. Tylko tu już masz dylemat: na QR coś się dzieje uciekasz itp a na HQ cały czas to samo nawalasz, schodzisz naładować broń i hp i znowu nawalasz i tak w kółko. Więc : Exp- minigun i HQ ; Zabawa i troche expa-QR. btw. za 80k pkt + na hq(platinum) leci po 1200 expa +,QR min 5 survivali jako człowiek 800 expa(platnium) z exppasami oczywiście wszędzie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ewidentnie polecam miniguna i jechać Nemesixy. Jest tam o wiele szybszy exp. jest tylko jeden minus jak ktoś tam mówił:

Strasznie mozolne jest granie tego samego w koło

9368_gold.png

Opublikowano

up ja mówilem ^^

ja aktualnie cisne z minigunem + hornety+ miny+p90tr z exp passami i cisne po 1200 expa i 500 gp z 5 rund^ wiec idzie ładnie w 2h wbilem 15% cpt2 (grajac w tym na eli^^)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...