zalplplplp Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siema , to znowu ja . Kupuje dziś speca za gp i 4200 nx . Nie wiem co kupić . Jeżeli na qr to czy m32 czy claymore , a może miniguna i nemesis ? I jeszcze jedno pytanko , jaki lvl wbije mając miniguna i expiąc razem 24 h przez tydzień z exp passami , mam lvl ssg 2 Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Lepiej weź M32, bo tym więcej killi zgarniesz. A co do drugiego pytania to nikt nie wie, zależy jak będziesz grać(ile expa za jedną grę). Ale z góry mówię Ci, nie napalaj się na range, bo ona nie gra w grze. Liczy się skill. Created by Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Na QR M32 na Nemesis miniguna Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Miniguna powinno się kupować tylko na nemexisy kiedy jest event xp. Na qr oczywiście lepiej m32 Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Bierz Minigun'a i jak będziesz siedział non stop na Nemesisie to wbijesz z 1lt+ Odnośnik do komentarza
tostyxD Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 minigun nemexis szybki exp ( monotonne) m32 qr wolniejszy exp ( ale jest fun^) Odnośnik do komentarza
123trools123 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Bierz miniguna i graj ciągle nemesisy dobijesz z CSM1 . By Me. Odnośnik do komentarza
Ed Dog Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Bierz miniguna i graj ciągle nemesisy dobijesz z CSM1 lt dobije, a nie CSM ja tam wole monotonne nemexisy i wbicie w tydzień dobrego lvl Odnośnik do komentarza
Rez. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Radzę Ci wziąć miniguna i na platinium z exp passami, jak dobrze będziesz grał ze 100 tyś pkt na gre ponad, co daje Ci ponad 1k expa albo i więcej, przez kilka dni wbijasz kilka rang. Dodatkowo ja ostatnio miałem 300% expa w sumie i w 3 dni wbiłem z CPT3 na MAJ1. Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Na QR już sie nie opłaca expić ... Przerabiałem to w tydzień z m32 wbilem z 2lt1 na 2lt2 około a z minigunem z 1lt2 na CPT 1 w tydzień. Tylko tu już masz dylemat: na QR coś się dzieje uciekasz itp a na HQ cały czas to samo nawalasz, schodzisz naładować broń i hp i znowu nawalasz i tak w kółko. Więc : Exp- minigun i HQ ; Zabawa i troche expa-QR. btw. za 80k pkt + na hq(platinum) leci po 1200 expa +,QR min 5 survivali jako człowiek 800 expa(platnium) z exppasami oczywiście wszędzie. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ewidentnie polecam miniguna i jechać Nemesixy. Jest tam o wiele szybszy exp. jest tylko jeden minus jak ktoś tam mówił: Strasznie mozolne jest granie tego samego w koło Odnośnik do komentarza
tostyxD Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 up ja mówilem ja aktualnie cisne z minigunem + hornety+ miny+p90tr z exp passami i cisne po 1200 expa i 500 gp z 5 rund^ wiec idzie ładnie w 2h wbilem 15% cpt2 (grajac w tym na eli^^) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.