MaTvA Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, parę dni temu natknąłem się na niezłą ofertę hostingową. http://idel.pl oferuje całkiem niezłe parametry - możliwość płacenia SMSem. Czy ktoś korzystał/korzysta z tego hostingu? Muli, czy chodzi, aż miło patrzeć? Z góry dzięki - pozdrawiam, MaTvA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konfitura Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Polecam przejrzeć również opinie na google. Osobiście na nim nie pracowałem, ale mój kolega tak. Dziwny kontakt z administracją - słaby. To raczej największy minus. Ale co prawda to prawda bo oferta dobra. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTvA Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Hmm.. no to sobie go sprawdzę... 6 zł to nie majątek Dzięki za odpowiedź, łap lajka! Temat można zamknąć - pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.