!.Szymcio:* Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, posiadam system win7 home premium i od wczoraj wyskoczylo mi ze system nie przeszedl testu orginalnosci. System dostalem razem z komputerem i dzialam na nim ponad rok ... Wyskoczylo mi rowniez ze reinstall systemu moze pomoc, ale nie chce robic tego kolejny raz Probowalem rowniez programem do aktywowania win7 pirata, wyskoczylo mi ze system jest juz aktywowany ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 masz numer seryjny zadzwoń i aktywuj, wszystko ci pisze If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!.Szymcio:* Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Temat cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.