Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z WIFI

jinxbdg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich serdecznie, mianowicie mam problem z WiFi wewnętrznym model : - TP - LINK TL - WN751ND 150 Mbps

internet mam z UPS 120 Mbps router znajduje sie w innym pokoju podłączony od tv i ps3 od routera do WiFi dzieli jakieś 5-6 metrów problem stanowi to że gdy gram np. cs lub siedzę na gg, oglądam filmy internet nagle pada i WiFi woła haslo od nowa

dzieje sie to co 5 do 30 minut mam komputer stacjonarny siła zasięgu jest od 75 - 100 % wiec nie powinno padać prosze o pomoc

Opublikowano

zobacz wszystkie wtyczki , sprawdź w tp czy to u nich może być coś nie tak , normalnie nie powinno być problemów chyba że masz jakąś ścianę parometrową :D

NJxbd4x.png

Opublikowano

zobacz wszystkie wtyczki , sprawdź w tp czy to u nich może być coś nie tak , normalnie nie powinno być problemów chyba że masz jakąś ścianę parometrową :D

wszystko jest okej z wtyczkami takiej ściany nie posiadam ;/ nie wiem co mam z tym zrobić ;d

Opublikowano

Soft albo sam ruter sie sypie. Przekonfiguruj wszystko w ruterze na czysto, sprobuj podlaczyc inne urzadzenie do wifi i sprawdzic czy dzieje sie tak samo. Jesli bedzie to samo to albo gwarancja albo serwis.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...