orenzadol Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam , dzisiaj mam takie pytanie do was czy mam kupić Borderlands 1 czy borderlands 2 ??? W jedynkę nigdy nie grałem a na gamecodes.pl jest promocja 54zł więc proszę was o szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja bym proponował pierw kupić pierwszą część, aby potem wiedzieć co się dzieje w drugiej części . Created by Odnośnik do komentarza
Flinn Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tak jak up, najpierw kup sobie jedynkę i zobacz jak to się zaczęło, tym bardziej że jest tańsza, a według mnie nawet troszeczkę lepsza od dwójki. Obie części są super, przejdziesz sobie na spokojnie jedynkę, a dwójkę kupisz jak stanieje. Odnośnik do komentarza
orenzadol Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @up @up2 Dzieki Cls. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.