Skocz do zawartości

[Pomoc] Baza d3d

ignorehax

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, mam problem z bazą d3d9 od CyberRazzer przy budowaniu wyskakuje mi to:

1>------ Build started: Project: CyberRazzer Privat, Configuration: Release Win32 ------
1> base.cpp
1>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppBuild.targets(990,5): warning MSB8012: TargetPath(C:\Documents and Settings\GrimoN\Pulpit\3\.\Release\CyberRazzer Privat.dll) does not match the Linker's OutputFile property value (C:\Documents and Settings\GrimoN\Pulpit\3\Release\EH1337.dll). This may cause your project to build incorrectly. To correct this, please make sure that $(OutDir), $(TargetName) and $(TargetExt) property values match the value specified in %(Link.OutputFile).
1>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppBuild.targets(992,5): warning MSB8012: TargetName(CyberRazzer Privat) does not match the Linker's OutputFile property value (EH1337). This may cause your project to build incorrectly. To correct this, please make sure that $(OutDir), $(TargetName) and $(TargetExt) property values match the value specified in %(Link.OutputFile).
1>LINK : fatal error LNK1181: cannot open input file 'mlde32.obj'
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

I nie wiem co robić, znalazłem ten plik nie da się go otworzyć, po usunięciu baza się psuje, co robić??

Daje limit likow i 5 w profilu!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Pomoc] Baza d3d   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...