Tali’Zorrah Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Posiadam: 1000 IP (ale wciąż rośnie, więc cena nie gra roli...) Zależy mi na: szybkości a zarazem żeby zadawała dmg Preferuję: ostrzeliwanie przeciwnika z daleka (walka na dystans) Mam już Ashe, ale chciałbym kupić sobie jeszcze jedną postać do walki na dystans... Keelah se'lai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Why Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Sivir, jak na twoje IP. Harras z Q Harras z W Unikanie skilli z E Ult dający AS i szybkość poruszania się. A tak to : Caitlyn. Harras z Q Snear z W Slow i escape z E Ult dobijajający jednak łatwo go ominąć. Polecałbym Sivir, mało kto nią gra, a jest naprawdę mocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9Jarek9 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja ci polecam Teemo. Ostatnio mi tu doradzili jego kupienie na forum i jestem zadowalony. Jest to nawet szybka postać. Ma umiejętność zwiększającą szybkość na W. Na E też jest fajny skill, z każdym atakiem zadajesz obrażenia magiczne i zatruwasz przeciwnika, przez kilka sekund mu zadaje obrażenia. Nie zużywasz na tym many. Ulti też fajne: stawiasz sobie grzybki w krzakach, ktoś w to wejdzie i duże dmg z tego i jeszcze zatruwa przeciwników. Jak dobre rzeczy kupisz to masz też szybkość ataku powyżej 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AfffOmg Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dozbieraj IP i kup Corkiego, świetny harras, dodatkowy magic dmg i escape mechanizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krekis Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Polecam Sivir,Caitlyn,Vayne,Corki,Draven,Graves,Miss Fortune,Varus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Photive Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Polecam to co up +Ezreal i Tristana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Polecam to co up +Ezreal i Tristana. Tristana jest za darmo więc nie kupuj. Kup sobie Ezreala lub Corkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9Jarek9 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @up Tristana jest za darmo? Jak ją zdobyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawica Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @up Tristana jest za darmo? Jak ją zdobyć? Tristane masz za like na fb. Tak samo jest z alistarem, dostajesz go za suba na yt. Co do tematu polecam Vayne, Eza lub Corkiego. League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.